icon

Mäkké bruško v 33. týždni

marikazajkova
26. apr 2016

Baby brusko mam hore tvrdé - pod prsiami a dole je mäkké až spadnuté som v 33tt je to v poriadku ??? 😖

sibalka21
26. apr 2016

ano je to v poriadku

marikazajkova
autor
26. apr 2016

Och dakujem odlahlo mi

anjeli_k
26. apr 2016

Ano, je to v poriadku, to sa ti dole iba nahromadil tuk, viem to z vlastnej skusenosti😄

marikazajkova
autor
26. apr 2016

Ja som si už myslela že malý mi leží hore a dole mam prázdno :D

katka1981
26. apr 2016

@marikazajkova, ja sa tesim ked mam makke, som aspon kludna ze netvrdne 🙂

marikazajkova
autor
26. apr 2016

@katka1981 Ja nejak nepociťujem tvrdnutie len hento ma znepokojilo že kam ušiel keď dole neni 🙂 a nejak ani neviem či na to prídem ze tvrdne alebo nie nejak som to nepostrehla este

katka1981
27. apr 2016

@marikazajkova, mne tvrdlo pred porodom ked ma dali na monitor a ten pas ako com mala som citila ze sa utahuje. A sestricka sa pyta. Odkedy vam takto tvrdne brusko? A ja ze neviem, citim to prvykrat. A trvalo to par sekund a to bolo vsetko potom uz nic. Ale teraz som mala povit v 2. trimestri ze mi strasne tvrdne brusko, ale to bol podla vsetkeho zaludok.

marikazajkova
autor
27. apr 2016

@katka1981 aha tak lebo všade to citam že ženy píšu o tvrdnuti bruška ale tak si zaklopkam ešte nič také som nemala a čo sa vlastne vtedi deje keď to tvrdne to brusko?

katka1981
27. apr 2016

@marikazajkova, ja popravde ani neviem ale vraj ti stvrdne uplne cele brusko avraj to aj boli, ale popytaj sa skusenych ja fakt neviem

marikazajkova
autor
27. apr 2016

@katka1981 no v poriadku aj tak zaujímavé Dakujem

katka1981
27. apr 2016

@marikazajkova, nemas zac. Mne sa to stalo len raz na par sekund a nevedela som ani ze to je ono, len mi to povedala sestricka a ze to su kontrakcie a ja som sa smiala, ze zacina to podla mojich predstav, ze mam kontrakcie a ani o tom neviem

marikazajkova
autor
27. apr 2016

@katka1981 hah tak to dobre ozaj človek ani nebude vedieť kedy to naňho príde ja som mala strasne pichanie v boku a pod brusku

marikazajkova
autor
27. apr 2016

A ze kontrakcie pri rýchlej chôdzi ale neotvrala som sa na stastie

katka1981
27. apr 2016

@marikazajkova, tak ja som povedala dr. ze chcem taky porod, ahahaha, snad sa to zopakuje aj teraz, len neviem ci mozem mat dvakrat tolko stastia, snad.

marikazajkova
autor
27. apr 2016

@katka1981 podľa toho čo pisete prvý pôrod nebol strašný 🙂

katka1981
27. apr 2016

@marikazajkova, bol dokonaly! Krasny, zvladla by som ho kazdy den.