Baby tie, co ste mali problemy so zubami v tehu moze sa pichnut anesteza? Mam prasknutu plombu a zub sa zacina ozyvat, a neviem ci si ho dat zaplombovat bez, alebo s injekciou. Bojim sa aj aj Hlavne ci je bezpecne si pichnut dat injekciu? Som v 35tt
Ano,moze ti dat anestezu. Vcera som akurat bola u zubarky. Ja si sice nedavam,ale chcela mi ju dat...
@lenkav1981 nie kazdy zubar uroby zubyja som sa potrapila..niektore zuby mi urobyl v 5 a v 6 mes.tehotenstva potom az ked som prestala kojit..do vtedy som fungovala na klincekoch..ale viem ti zarucit ze to pomaha..jeden dieravy zub som zachranila..vypadla mi blomba..denne som rozhrizala klincek a som vopchala do diery namiesto blomby..ukludnuje nerv stiahne zapal a sluzi ako blomba..ale kazdy den som musela vymenit inak prechadzal ucinok a mala som bolesti..
@ildiko36 inak toto iste mi radila aj moja neboha prababka. Som si myslela, ze si robi zo mna srandu... ze klincek... No evidentne mala pravdu
Joooj, tak si mi vyludila na tvari usmev, ze som si zmyslela na prababku
@veronikaszabova stary ludia vedeli tiez nieco
Som rada ze si na nu spomenula ..pekne spomienky vsak? Skoda ze uz nie su snami a nedavaju nam dalej rady
@veronikaszabova inak sa da kupit aj klincekovy olej..to je brutalne silne..ja uz to mam..netreba ani zubara
@lenkav1981 ja som tehotna zistila, ze mam 11 kazov - malickych, pretoze mi zubar po 1x spravil RTG na sukromnej klinike. Do porodu som mala zuby uplne v poriadku - vsetko robene s anesteziou.
Ja som si davala robit kazy v tehotenstve a pri vacsich kazoch som si aj dala pichnut injekciu. V tretom trimestri mi dokonca musela pichnut aj pri mensom kaze pretoze mi dost krvacalo zo zuba a vraj to pomahalo zastavit. Akurat mi davali len biele plomby.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj
Aj keď je to duplicitna diskusia odpoviem ti.
Mne dlatom vyberal ,s injekciou s prestavkami napredychanie hodinu ,cca v 35 tt arodilasomv 38.
Pri ďalšom tehu mi v 36tt trhal zub s injekciou o týždeň som rodila.
Dal mi domov ampulku od injekcie ak by nastali komplikácie po návšteve u neho,aby som ju ukázala na pohotovosti.
Doktor sám zváži či umrtvit alebo nie a či vôbec plombovat.
Určite si daj robiť zuby.