Musím chodiť na poradne v pôrodnici?
Ahojte mamičky. Som prvorodička takže neviem a preto sa mi pýtam. Mam poslednú poradňu u gynekológa budúci týždeň by som sa mala registrovať v pôrodnici kde chcem rodiť a teraz otázka. Budem musieť aj tam ešte chodiť na poradňu tú predpôrodnú alebo sa len zaregistrujem a potom dojdem az v deň keď budem rodiť. Ďakujem za vaše skúsenosti a odpovede 😊🙏
@lilo96
súhlasím s @gulicka277 Mne tam na jednom tom vyšetrení zistili problém s prietokmi. Ani domov ma nepustili. Ze pred porodom musi byt všetko super.
Ďakujem a mám ešte jednu otázku zavinovačku mi nedajú v nemocnici musím si priniesť svoju. Ďakujem za odpoveď.
Porodnica kde idem rodiť mi dala zoznam, čo budem potrebovať. Zavinovačka tam nieje. Keď pôjdeš na poradňu, opýtaš sa ako je to v tvojej pôrodnici
Skus mozno napisat konkretnu nemocnicu kam sa chystas.
Ja som sa nikde neregistrovala nic. Na poradne chodila ku svojmu dr a do porodnice na porod.
@lilo96 myslím že isto na novorodeneckom majú všade len nie každý to hneď ponúka
Prosím vás žienky mali ste v 30 tt BPD×FOCD zodpovedá 32 veľmi sa bojím či to nieje niečo zle
@helena1601 to sú rozmery hlavičky, zodpovedá 32 chápem ako zodpovedá veľkosti, ako by si bola v 32tt. Keby to bolo niečo zlé, asi by to lekár povedal. Ja keď som sa niečoho zľakla, som sa spýtala lekára..

@lilo96 nikto ťa tlačiť nebude ale teda ak nepôjdeš už potom na poradňu k svojmu gynekológovi tak do pôrodnice na poradne by som ešte šla. Po prvé nevieš či nebudeš prenášať, za druhé treba to bábo kontrolovať. Ja by som sa teda osobné bála na tú poradňu neísť.
Ja som šla prvý krát do pôrodnice na poradňu až 39 tt.