icon

Muž má odpor k sexu s tehotnou na konci tehotenstva

yella8888
3. jan 2022

Ahojte zienky, stala sa taka neprijemna vec, kedze dnes 1. den prenasam, vcera vecer som chcela tutu mutu s muzom, kedze spermie obsahuju prostaglandiny na vyvolanie porodu..lenze muzovi to neslo, tak samozrejme ze mi napadlo ze ho moje tehotenske telo desi a nepaci sa..nie je to urcite vabne, aj ked stale som relativne stihla..mozno sa aj bal ze ublizi babu..no ale urazila som sa 😌 ako to bolo u Vas s intimnymi vecami tesne pred porodom😆🤯

petamich
3. jan 2022

moj manzel so mnou odmietal intimne zit odkedy sme sa dozvedeli pohlavie dietata 🤷‍♀️ proste nechcel, ze mu je to neprijemne, akoby sa tym to tehotenstvo pre neho viac zrealnilo

martyzpp
3. jan 2022

@yella8888 presne takto. Cim vacsie brusko, tym mensia chut na sex. Ako u neho, tak aj u mna. Pockali sme a teraz po porode uz je heeeej 😆.

maminkadeticiek
3. jan 2022

Nie nemali sme s tym vobec ziadny problem.Hej bola taka poznamka, ze aby ho netukal do hlavicky🤣 ale to je blbost,na to prisiel rychlo aj sam.Ale zas moj je taky ze by aj po 15 rokoch sexival 3x do dna,jemu by bolo jedno aj keby som mala okrem tehotenskeho brucha druhe na chrbte,sposob by nasiel 😁

yella8888
autor
3. jan 2022

@petamich cize nebudem to brat od neho osobne..aj tak som to chcela len kvoli tym spermiam :D

yella8888
autor
3. jan 2022

@martyzpp takze rovnako 🙂) tesim sa ked sa dam dokopy

yella8888
autor
3. jan 2022

@maminkadeticiek toto ma pobavilo;) moj je sensitivnejsi teda :D

pininka1
3. jan 2022

My sme tiez nemali ziaden problem, muz to bral prirodzene ako to islo, aj som sa ho pytala ci s tym nema problem a on ze nie, vobec.

babulkomale
3. jan 2022

@yella8888 my sme ficali vzdy az do porodu, ja som mala neskutocne chute nonstop a on bol vzdy pripraveny 😃🤦

sense
3. jan 2022

Mala som rizikové tak moc tútu mutu nebolo..., ja by som sa neurazala, ak doteraz bolo všetko ôk medzi vami

viestta
Odpoveď bola odstránená
sense
3. jan 2022

A ak ti šlo len o spermie aby to vyvolalo pôrod... Tak pi hodne čaju s malinových listov, alebo twply kupel

elizabet173
3. jan 2022

@yella8888 nemáš sa čo urážať, u každého muža to je iné, jeden s tým nemá problém ani v deň pôrodu, iný má zábrany, keď zistí, že je žena tehotná. Treba to rešpektovať, tak, ako my chceme, aby muž rešpektoval, že nie vždy máme ako tehotné chuť, niekedy vôbec, treba zase aby žena rešpektovala muža.

petamich
3. jan 2022

@yella8888 urcite to neber osobne 🙂 ja som bola v tehotenstve slon a nebrala som (aktualne len mensi vorvan) 😂 niektori chlapi to tak proste maju, moj je myslim celkom inteligentny ale aj tak som mu to nevysvetlila 🤷‍♀️

liljana
3. jan 2022

Ty tiez nie si na klucik, ze sa ti chce vzdy, ked sa chce jemu. ... a naopak.

beatrice1111
7. jan 2022

@yella8888 moj nechcel keď som bola cca v druhom trimestri čo sa ma celkom dotklo,plakala som po nociach že sa mu už nepacim a tak. No a po dvoch mesiacoch sa mi priznal že to je preto lebo sa boji že sa malej dotkne😂 tak som mu vysvetlila že je to ok a už to berie v pohode. Akurát som v 35tt a teraz sa mu zázračne chce najviac ale mne vôbec 😃