Myslíte, že už ide o hlienovú zátku?
Ahojte baby termín mám 5.10. Dneska som bola v nemocnici na kontrole a všetko je ok. Otvorená som na 1cm. No poobede som si na vložke všimla hnedý výtok s kvapkami krvi. Myslíte, zeby to mohla byť hlienová zátka? Kontrakcie necítim, iba trochu pobolieva podbruško. Máte niektorá podobnú skúsenosť ?
Tisko zavidim baby. Ja mam TP 2.10.a u mna sa nic nedeje😔
Rada by som to uz mala za sebou
Asi je to špinenie po kontrole. Hlienova zátka je dačo ako sopeľ, ja som to mala hnedé a mazlave.
Ahojte mamky. Ja mam termin 4.10 ale dufam ze maly sa uz vypyta kazdu chvilu. Myslim ze mi pomaly odteka hlienova zatka, najprv som mala slaboruzovy vytok, potom priesvitny vytok s kuskami cervenych akoby vlasocnic, teraz je svetlohnedy... bolesti mam nepravidelne, take mini kontrakcie. Zacali dnes nadranom o pol 4. Boli to menstruacne bolesti trvali 30 sek kazdych 10 min. Potom to pomaly v priebehu 2- 3 h ustalo a striedavo to pokracuje. Uz som taka nedockava.
@jahodka4 a to som cakala ze do par bude po lebo pri prvom ked mi odtiekla zatka tak som rodila na 3ti den
@rozkosnica1 Ja som ratala, ze porodim do par hodin, pridem na poradnu, ze otvorena nie som ani na mm, dalsia poradna to iste, na druhy den bolesti a na dalsi porod... ;)

Myslim,ze to je hlienova zatka. Tes sa,kazdym dnom sa to blizi🍀 vela stastia