Nástup do práce v 7 mesiaci po rizikovej maródke?
Ahojte, rada by som poznala vasu skusenost, resp. by som potrebovala poradit. V 13.tt som zacala slabo spinit, tak ma lekar automaticky vypisal na PN s diagnozu ,,hroziaci potrat" - i ked sa pricina spinenia vlastne nikdy nenasla a v 16.tt to prestalo. Vsetko je v poriadku az doteraz. Ibaze od toho 13.tt som zacala navstevovat aj ambulanciu pre rizikovu graviditu na kramaroch a tam mi aj diagnostikovali placentu vpredu, ale nizsie... Lekar mi povedal, nech sa nestresujem, ze je to dost bezne v zaciatku tehotenstva a ze sa este pravdepodobne vytiahne hore. V priebehu dalsich par tyzdnov sa tak aj stalo, vsetko je ok a nemam ziadne komplikacie. Na poslednej kontrole v rizikovej ambulancii mi povedali, ze tam uz nemusim chodit, ze som vyradena z ich evidencie, ze nadalej staci, ked budem navstevovaat poradnu u svojho gynekologa. Zajtra k nemu idem na konrolu do poradne. Som v 28. tt a neviem, ci ma posle do prace... ale v pripade, ze je vsetko ok, zrejme tak asi urobi... co vy na to? Ako to bolo u vas? Dakujem 🙂
hej hej, tiez ma to napadlo... 🙂

@janicka nespekuluj, uvidis zajtra 😉 ak by aj vypisal, mozes cerpat dovolenku a potom ist na matersku od 32tt 😉