Návšteva nemocnice v 39. týždni tehotenstva
Ahojte pred 5 dňami som bola na kontrole dva dni potom som mala tmavo hnedý výtok a potom nič. Dnes mám pocit hnačku od rána ale asi ako mi bábo tlačí na črevá tak sa mi ťažko chodí na wc. Ale od rána mi je akosi čudne a dosť ma pobolieva brucho, našla som si pred chvíľou slabo hnedý výtok na vlozke a malého od rána cítim ale slabo a keď sa hýbe tak ma tlačí do krčka a ešte aj tak do zadku 😅 a ešte ma stipe brucho tam kde mám pravý vajecnik. Mám ísť do nemocnice? Alebo ma pošlú domov s tým že čo akože čakám že to lepšie už do pôrodu nebude? 😅 Som v 39 týždni.
Môže kľudne začínať pôrod. Ja som z druhým išla do nemocnice iba ze sa mi niečo nezdá. Mala som také mierne bolesti bruška a cítila som sa taka nesvoja. A už si ma tam nechali. Už som bola na 6 cm otvorená. Držím palce.
Podľa mňa tiež začína pôrod, ak už neprebieha (niektoré majú mega slabé kontrakcie, si ich ani nevšimnú). Daj potom vedieť 😁 možno už dnes bude malé vonku, držím palce .
Ja som šla pri synovi do pôrodnice len s tým,že sa "cítim čudne" Nevedela som to inak opísať,už som tam zostala,lebo pôrod sa začal 😃.
Takže na tvojom mieste určite idem do nemocnice.

hnačka môže byť prvým príznakom začínajúceho pôrodu.