icon

Neustýly hlad v 34. týždni

diana20
18. aug 2015

Ahojte. Chcem sa iba opýtať, či je to normálne.. Som v 34. týždni a stále som hladná, aj keď sa najem tak o hodinu zas musím jesť, nikdy som to takto nemala. Nechcem toľko jesť, lebo pribrala som zatiaľ 11 kg a to je tak akurát si myslím.. Nechcem pribrať na konci najviac ak nemusím.. 😝

lilimoni
18. aug 2015

Takyto a asi aj vacsi chronicky hlad som mala aj ja 🙂 bohuzial, mne to vyslo na vianoce 😀 davaj bacha, nech ta netoztrhne 😒

fazulka131
18. aug 2015

haha, to je v pohode, ja som jedla ku koncu tiez vela a pribrala som minimalne a to som jedla asi 3x denne sladkosti, a hlavne cokoladu 😀

sense
18. aug 2015

mala som to aj ja posledne tyzdne som pribrala najviac...

barboritta
18. aug 2015

Aj ja to mám a priberam málo. Len papaj

diana20
autor
18. aug 2015

Ja priberám rýchlo z toho.. Pred dvoma dňami som mala o kilo menej 😀 ale super, som rada, že nie sama to tak mám.. 😀 tak sa v kľude najem teda 😀
@fazulka131 ja hlavne sladký tvaroh a čokoládu a nutelu.. 😀 ale mňa normálne brucho boli od hladu aj keď zjem normálne jedlo 😀

lilimoni
18. aug 2015

@diana20 si davaj pozor, bo ja som zjedla na stedry vecer 4 taniere kapustnice a k tomu cely kilovy chleba a fnukala som, ze som hladna 😒 tak som si medzi sviatkami polezala v nemocnici 🙄

diana20
autor
18. aug 2015

@lilimoni šla si kvôli tomu do nemocnice?? Znamenalo to niečo zlé? Počkaj to s tým nech ma neroztrhne si myslela, že nech sa nezačnem otvárať? Či ako? Prepáč, asi som trošku v strese 😝 to preto, že som hladná.....

lilimoni
18. aug 2015

@diana20 tak naposedenie kilovy chlieb a stale pocit hladu, to uz nie je zdrave a mohlo mi zaludok roztrhnut 😒 tak si sleduj, ci porcia nie je abnormalne velka. 🙂

diana20
autor
18. aug 2015

@lilimoni jaj. Som sa zľakla, no dám si určite pozor teda.. A ako to riešili? Nechali ťa hladovať alebo čo? Aj ti povedali prečo to tak bolo?

lilimoni
18. aug 2015

@diana20 dali mi infuzku daku a bolo ovela lepsie 🙂 asi daka hormonalna burka 😀 ja by som fakt aj kona zjedla a furt by som bola hladna 😀

diana20
autor
18. aug 2015

@lilimoni takže už si radšej nič teraz nedám.... ☹ ale hladná som, myslíš, že to môže prejsť aj samo ak je to to, čo si mala ty? Nemôžem si totiž vôbec dovoliť ísť do nemocnice..

lilimoni
18. aug 2015

@diana20 joooj, jest mozes, kludne si nieco daj a zobkaj pri tv 🙂 ono to prejde 🙂

diana20
autor
18. aug 2015

@lilimoni veď už som si dala, som nevydržala.. 😀 A už pôjdem spať, lebo to je hrozné.. Dúfam, že sa zase nezobudím v noci na to, že som hladná..

bonaqa2013
18. aug 2015

Pri prvom tehu som to mala. Ráno som sa budievala od hladu, kým som nezjedla 4-5 volských ok, tak som ani do školy nešla. Pri ostatných som taká nedojedená vôbec nebola. Či to nesúviselo s cukrom....

lilimoni
19. aug 2015

@bonaqa2013 myslis ako prejav hypoglykemie? Ta na zaciatku tehu sposobuje nevolnosti. Ze by ku koncu neutichajuci hlad?
@diana20 skus si kupit hroznovy cukor a cuckaj pocas dna, ci sa to nepolepsi. Daj potom info 🙂

barboritta
19. aug 2015

@bonaqa2013
@lilimoni s cukrom to asi nebude, lebo ja si musím držať hladinku, keďže mám gd, podľa mňa skôr hormóny