icon

Odber krvi v 32. týždni

bessdonna
5. dec 2022

ahojte maminky,velmi surne.zabudla som,ze dnes idem na odber krvi a mala som kavu s cukrom,mliekom,k tomu kolac.to,ze som drbnuta uz viem ale neviete,ci pri tychto odberoch treba nalacno prist?zelezo,toxo atd sa zistuje.to je ten posledny odber.vdaka

lenocka8894
5. dec 2022

@bessdonna o kolkej mate odber? Hlavne to treba povedat sestricke..stane sa 😊 nie ste prva ani posledna 💁‍♂️

rk123
5. dec 2022

urcite netreba na lacno

adka3321
5. dec 2022

@bessdonna ja som bola v piatok v 28tt tiez krvny obraz a normalne som sa mohla najest. este som sa aj sestricky na to vyslovne pytala, ked ma objednavala, ci mozem jest alebo mam prist nalacno. ale ked si nie si ista, radsej sa spytaj sestricky, v najhorsom ta objedna na zajtra :D

bessdonna
autor
5. dec 2022

@bessdonna nakoniec idem baby v stredu rano.predstavte si,ze tu to robia nalacno,v ten den mam aj poradnu o 14.00 a neodoberu mi krv ale musim zbehnut aj rano na krv v ten den.tak aspon ze sa to vyriesilo.

rk123
5. dec 2022

@bessdonna tak to nechapem u mojho gyn sa toto na lacno nerobi 😀 kazdy lekar tusim inak

7lenka11
5. dec 2022

Ja som bola v piatok v 33tt, to iste mi brali a nebolo treba nalacno. Poradnu som mala az o pol 11 a krv mi brali po nej. Rano som sa normalne najedla, dala vitaminy, zelezo a neskor isla k lekarovi. Mne vzdy da poznamku k terminu, ked treba prist nalacno.. Take odbery boli myslim iba dva.

zuzi_747
5. dec 2022

@bessdonna mne napríklad poznačila sestrička do tehotenskej knižky odbery, prísť na lačno. Absolvovala som ich minulý týždeň.

miskamicha
5. dec 2022

@bessdonna nie nemusis byt nalacno. Na lacnonje ak tak cukor a v jrvom obraze ak si nieco zjedla mozu byt mierne vyssie leukocyty. Klud