Otázky ohľadne Aniballu.
Ahojte.
Chcela by som sa spytat par otazok ohladom Aniballu tych, ktore maju skusenosti a najlepsie uz aj rodili:
1. Je nutne aj zvlast masirovat hradzu popri cviceni ?
2. Bude vadit, ak dva dni vynecham (vikend) ? Nestiahne sa to tam za tie dva dni ?
3. Ak vytlacite balonik a idete ho dat spat, tak ho sfuknete a vnutri znovu nafukujete alebo ho tam date v takej velkosti, ako momentalne je nafuknuty ?
Dakujem.
@slavuska1506 pridaj sa do tejto skupiny a najdes kopu odpovedi a rad. Drzim palce s cvicenim... ja som tiez v procese🤪
@gabuliacik dakujem
Ja som nemasirovala, len somnpouzivala taky olejcek z dm som sa natrela, nech je ta koza taka pruznejsia potom....... Vadit asi nie len mozno sa ti po dvoch dnoch tazsie bude zacinat ...... Jasne az vnutri nafuknut, taky velky by si ho znova nevedla zastrcit dnu 😉
@lulukaka no zatial ho tam viem napchat nafuknuty, co som velmi prekvapena, lebo na zaciatku sa mi tam zmestil ledva moj vlastny jeden prst. Uplne stiahnuta som posledne mesiace a sucha. Ale som len na 18cm (nenafuknuty ma 16cm). Mam obavy, ked budem na vacsom cisle, aby som odhadla to nafuknutie, ked ho sfuknem a neublizila si. Tiez mam olejcek na hradzu z DM a ponatieram vzdy po cviceni (povodne som chcela vzdy pred, ale nechcem, aby sa mi ten olej dostal dnu)
@slavuska1506 pri cviceni s aniballom nemozes pouzivat olejcek... moze poskodit balonik
Pouzivaj vela lubrikantu na vodnej baze pri kazdom vkladani. Naozaj vela. Zabranis poraneniu pri vypudzovani.
@gabuliacik ja nepouzivam, to mam na hradzu. Povodne som mala v plane najprv vzdy rozmasirovat hradzu s olejcekok na to urcenym a potom Aniball. Ale je to velmi neprakticke a podla mna to ani spravne nemasirujem. Tak idem len Aniball (lubtikant na vodnej baze + prezervativ) a po cviceni si len ponatieram hradzu olejcekom na to urcenym.
@slavuska1506 mne hradzu masiruje vzdy vecer priatel...
@gabuliacik doteraz ma do tej skupiny nepridali 😢
@slavuska1506 skusila som ti poslat pozvanku,tak to hadam pojde
@gabuliacik prislo, aj som dala este raz pridat sa, tak uvidim. Dakujem 🌺
@slavuska1506 skusimtamnapisat naplochu
Skupina je verejna,nemas ju medzi “moje skupiny”?
Ja som hradzu nemasirovala. Pouzivala som iba lubrikant na balonik aby lahsie vysiel von.
Necvicila som kazdy den, kludne mozes vynechat aj dva dni.
Balonik som sfukovala odlozila a znova nafukovala, citila som ci je nafuknuty vela alebo malo. Ak bol vela a nedal sa vytlacit von trochu som sfukla. Stale som si pomerala na kolko cm som. Na konci sa mi nedarilo nafukat viac uz nepamatam na kolko cm som bola ale neviem ci prave vdaka aniballu, prvy porod s
Nejako mi to odoslalo bez dopisana. Prvy porod som mala rychly a iba s jednym stehom. Pri druhom som uz necvicila vobec nemala som cas a par tyzdnov pred porodom som uz bola aj tak na cm-dva otvorena. Samotny porod bol este rychlejsi a dokonca aj bezbolestny. Este spomeniem ze ku koncu pocas prveho tehotenstva mi asi cievky popraskali a slabucko som mala trochu krvi na baloniku, hned som prestala cvicit a konzultovala gyn.ten povedal ze to nevadi. Ale aj tak v takom pripade radsej sa poradit s odbornikom. Vela stastia
@mila06 dakujem za info !
@gabuliacik praveze mi to tam stale nepribudlo
@slavuska1506 a vies si najst tu skupinu? Cvicenie s epi-nom a aniballom?
@gabuliacik ano, presne tu som si nasla aj sama a aj mi na nu prisla ozvanka od teba. Este sa mi to nestalo pri ziadnej skupine
@slavuska1506 nerozumiem tomu😔
@slavuska1506 mam za sebou 2 porody 🙂 oba bez nastrihu a natrhnutia. Pri prvom som cvicila s balonikom podarilo sa mi dat 34cm. Pri druhom dietati len 27 cm. Nic som nemasirovala. Tiez som niekedy vynechala a nevadilo to. A jasne ze ho sfukni pred tym ako ho tam napchas 🙂 a je dobre ak pocas porodu povies ze si cvicila aby ta nenastrihovali ak to nebude nutne. Mne dr. sam odporucal anibal a pocas porodu mi vravel ze ma nenastrihne a dodrzal to 🙂 a prindruhom hovori nestrihali sme pri prvom nebudeme ani pri druhom 🙂
@jankaautobusova 34cm ??? Tak to klobuk dole 👏
a vratilo sa to naspat do povodnej verzie ? Aspon teda v ramci moznosti... ?
@jankaautobusova
@slavuska1506 ano 🙂 vsetko sa vratilo spat
@jankaautobusova este otazocka. Citila si pri tlaceni tlak na konecnik ? Ja dnes prvykrat, dnes som dala 21,3cm. Podla mna je to asi normalne, nakolko je medzi tymito dvoma trasami len tenucka koza. Len sa bojim, aby som si neprivodila nejaky hemoroid 😱
@slavuska1506 toak na konecnik je normalny. Presne o to ide,aby si si na to troska zvykla. Pri porode je tlak na konecnik oooovela vacsi. A hemoroidy,radsej s nim rataj. Je pravdepodobnost,ze vylezu... ak nie teraz,tak pocas porodu...
@gabuliacik no s tým rátam. Aj moja mama to v živote nemala, ale pri porode vyliezol. Tak s tým rátam. Už teraz mám z toho všetkého paniku. Nechcela som EPI, ale už teraz sa modlím, aby som prišla včas, aby mi ju dali :-O
@slavuska1506 ahoj, ano a aj pocas porodu riadny tlak...zlata zila-pri prvom porode to bolo ok ale pri druhom uz pocas tehu som mala trosku zlatu zilu von a vybehla pocas porodu este viac ale dr. to hned opravil 🙂
@jankaautobusova a este ak sa mozem spytat. Mala si dnu len ten velky balonik, hej ? Nie aj ten druhy mensi ??
Baby, Prosím vás používali ste aj prezervatívy? Ak áno odkiaľ ste kupovali/objednávali ?
A ešte otázočka lubrigacny gél možem použiť aj zn. Pepino -neparfemovany na báze vody ?? Ďakujem krásne

https://www.modrykonik.sk/group/6626/