Pichľavé bolesti v podbrušku v 37 tt.
Ahojte, potrebujem poradiť, som v 37 tt a stále ma popicháva dole pod bruškom, keď sa napríklad prechádzame alebo už aj doma, sú to také ostré bolesti, malého cítim hýbe sa. Väčšinou to príde keď sa pohnem napríklad z ležania alebo pri tej chôdzi.. :/
Chcem sa spýtať či to môže znamenať že príde pôrod, termín mám až 22.4. tak premýšľam či to môže signalizovať že to príde skôr? :/ ak má niekto skúsenosti prosím píšte, som prvorodička
Ahoj j a som mala tiež bolesti pod bruškom keď som chodila a niekedy aj keď som ležala mala som mať termín 19.12 a porodila so 6.12 tak sa môžeš pomalí chystať určite pôjdeš skôr
@annaconkova my máme prvý termín 22.04. tak uvidíme, ale tie bolesti sú také že prídu keď to najmenej čakám, no som zvedavá kedy sa malý vypýta na svet a hlavne v tomdo období pandémie
@bibg tú kúpeľ určite využijem ešte, teraz v štvrtok máme ísť aj na pásy, tak uvidíme aj tam 🙂
Ja som mala presne toto iste od 35tt, dost neprijemne ale dufala som ze to znamena ze pojdem skor, no a uz 6 dni prenasam 😁
Ahojte ...potrebujem poradit som 37 tyzdny stale mavam bolesti v podbrusku a v krizoch niekedy aj pri panvach take pichlave chcela by som poradit ci stim aj z vas niekto ma skusenosty ....som prvorodicka preto dakujem ak mi poradite
Ahojte 🙂 Poprosim o radu. Aktualne som 36 + 2 tt, a pri pohybe pocitujem taku bodavu bolest na pravej strane v podstat v podbrusku, neviem ci su to poslickovia , ci co to moze byt. Teraz oddychujem ale aj ked som teraz lezala tak som to citila. Pri pohybe ked to zacitim musim spomalit az zastat. Dakujem za kazdu radu ☺️

@maminka17tobi ja som to tak mala, povedala som to dr a ten povedal že sú to poslickovia. Že sa maternica pripravuje na porod. Ktorý samozrejme nemusí prísť hneď ale až kľudne za 3 týždne. Ja som mala tieto bolesti od 35 tt. Keď ta začne pichat tak si oddychni, zastav. Mne dr povedal, že keď mám bolesti tak sa mám ísť osprchovať. Osprchovať si brusko teplou vodou a ak bolesti prejdu tak sú to poslickovia ak nie tak začína porod. 🙂