Pohyby v 28. týždni
Baby môžem cítiť slabé pohyby preto, že by bolo dieťa otočené chrbtom?
Neboj, to je uplne normalne, dolezite je ze citis..este tam ma dostatok miesta takze sa vrti, mala som to rovnako, vsetky sme mali 🙂
Ak si velmi v strese, skus si dat nieco sladke a pocvic macaci chrbat, moze sa pretocit ked ho/ju prebudi cukor😀
Ano, ja som v 27 a ked ju citim len slabunko, tak uz viem, ze je otocena (par krat som to aj citila, ze kopala silno, citila som ako sa pretocila a potom uz kopala akoby slabunko) cize mi doslo, ze ju citim len v urcitej polohe. Ale kym ju/ho citis aspon trosku, tak je vsetko ok 🙂 Inak mne na sladke nijak nereaguje 😄 a to ani nezvyknem jest sladke, tak som myslela ze o to bude vacsia reakcia 😄
Skúšala som aj sladké a nič, akurát mne je z toho už zle hehe.. No cítim len vtedy keď som na chrbte a potlačím brucho.. Skúsim ešte sa teda ponaťahovať.. 2 dni dozadu bol veľmi aktívny a dnes toto 🙄
ja napr citim len rano po ranajkach a vecer ked si lahnem... pomedzi to le vynimocne a take ze cely den aktivny mala len raz
Tak napr nasa mala take dni ked sa hybala malicko a neplatilo na nu nic ani dat si sladke ani napit sa studeneho, skratka ked sa jej nechcelo nepohlo s nou nic😂
to ano, ja som prvorodicka, cize tiez je to pre mna vsetko nove a za vsetko sa prelaknem, ale snazim sa byt v klude. Nasa mala toho prezila uz tolko, ze som si povedala, ze ona uz prezije vsetko 🙂
Môj sa pohne ale také pohyby slabé cítim ako v 20tt.. Dúfam že je len otočený chrbtom a preto tak cítim..

Ano, samozrejme 🙂