Pohyby v 38. týždni
Ahojte baby ake mate pohyby ku koncu tehotenstva ? My sa sem tam pomrvime a vypulime ale nic ine - ziadne kopancenky a ani bolestive ci silne . Je to ok ? Babbo vazi 3300g ale ja ju citim slabo - . Placentu mám v predu a zatial +13kg - može to byt aj tým ? Ďakujem krásne za každú odpovede.
bulik urcite sa nestresuj, ja som pohyby citila velmi slabe omnoho skorej, aj na ctg sme boli 3x a vsetko bolo v poriadku, zaver bol ze kedze mam placentu vpredu tak ta tlmi pohyby, v 38tt ma mimco uz aj malo miesta v brusku, dolezite je aby si ho citila aspon raz za 24h......
@bulik30 jasne nerob stres,podstatne je,ze mmalu citis,neboj keby sa nieco dialo,urcite na to prides,materinsky instinkt nepusti,zato moja mala v bruchu vystraja os rana do noci,uz si ani nepamätam,kedy som sa bez problemov vyspala 😅 som myslela,ze ma bude terorizovat az po narodeni a nie uz teraz,tak skoro 😀
bulik som tiez uz takmer v 38tt a pohyby su uz len take sem-tam pomale natahovanie a vybuleniny na brusku, alebo ju mykne zo spanku 🙂 viac menej spi a pribera 😠 niekedy pocas dna ju jedujem, ked najdem take tvrde miestecko na brusku a tam ju poskrabkam alebo poklepkam, hned sa ozve 😀 😀
inak aj ja mam placentu vpredu a cele tehu je babo velmi pokojne 🙂 az tak je leniva, ze sa mi este ani neotocila a sme KP
ahojte baby mam otazku som uz za chvilocku 39tyzdni a uz treti den sa mi mala neustale hybe je to ok ?
@lubkaaaa1111 ....ak chces mat istotu chod lekarovi.......ja som chodila prednotovi na kramare...a tiez som zasa mala pocit, ze sa mi mala malo hybe...urobil mi sono...prietoky.....a povedal, ze je vsetko v poriadku...ale radsej ma poslal aj na monitor....vsetko bolo v poriadku.....a ja som mala klud na dusi..... 🙂 ....ale vela aj prilis malo pohybu moze nieco znamenat...radsej sa daj vysetrit poriadne
@lolonka tak dakujem teda lebo naposledy ked boli take horucavy sa malo hybala a doktorka povedala ze je vsetko ok...a teraz boli este vecsie a hybe sa stale nechapem pondelok mam ist do poradne tak uvidim co mi povie
ahojte prosim vas moja mala ma 16dni a kojim ju len dneska neviem co je snou stale chce papat ked zaspi o pol alebo o hodinu sa zobudi a zase chce papat ... najprv som si myslela ze mi zmizlo mlieko ale ked dopapa tak odgrgne aj trosku vigrcne ..je to normalne alebo ja mam nieco z mliekom ... prosim poradte mi co mam spravit
dakujem teda lebo fakt som nevedela co mam robit ci mam dobre mlieko ale co... to mi do teraz nerobila
prosim vas pomozte mi od vcera davam susene mlieko malej ked ho dopije tak si odgrgne a dost aj vigrcka a neviem ci preto ze ma dost alebo ze jej to mliecko nesadlo
Ahojte. Ja citim maleho od 21 tyzdna a teraz som v 34 tyzdni. No mam pocit ze kazdy tyzden ho citim ako sa pohybuje a toci v brusku viac a viac . No niekedy neviem ci sa mam smiat alebo Plakat ked ma kope. Je to normalne ? To znamena,ze ma este vela vodí nebo ne. (?)alebo je to normalne,ze sa Tak do porodu bude pohybovat?
Dakujem.
Tak ja som v 38t. Mame 2847g A kope uz 3den ako keby mi isla vyskocit z bruska🙂 v Noci tazko zaspavam ale ked zaspim je to ok.Aj ked sa budime pravidelne kazde 2hodky musime curaaat 🙂 hlavne ked nastane jej cas na obed 12:00sa jej pravidelne stikutkaaa a vecer 22:00 si asi robi tanecnu 🙂 este vydrzat par dni a potom moze kopat kolko chce 🙂

ahoj to sa ti ešte dobre pohybuje na to Ved už tam nemá toľko miesta aby sa ti otáčalo a pretáčalo mne tiež ked som bola tehotná tak už to boli menšie pohyby len ja som mala také bolestivejšie lebo dosť silno kopal 🙂 a potom zase ticho lebo búval atak.Bude to tým že už je baby veľké a málo miesta 🙂