Polotuhý krčok 0,5 cm. Budem už rodiť?
Ahojte ženy, som 38+6tt, dnešný nález je polotuhy krčok 0.5cm , hlavička nalieha.
Myslíte že už z toho môže byť čoskoro pôrod? Ak ste mali takýto nález, za akú dlhú dobu ste porodili?
Už sa cítim ako vorvaň na suchu, nevládzem dýchať, zo všetkého čo zjem je mi ťažko, ležať nemôžem, hýbať sa nemôžem 😂 cítim sa ako úplný mrzák ktorého boli aj žmurkanie. Už by som to chcela mať za sebou 🙈
Ak ste to mali niektorá podobne, podeľte sa prosím o skúsenosť 🙏 ďakujem ❤
Takýto nález mam už tretí týždeň a som z toho na nervy, dneska som 39+5tt. Už chodím ako kačica, ani nohy neviem spojiť 😂 dneska na poradni mi doktorka povedala, že malú mam už úplne dole, že veľmi tlači, ale čo sa týka pôrodu môže to byť ešte dnes a aj o 2 tyzdne, takže nič nové 🙈
@nana8989 ja chodím ako kačka krížená s tučniakom už asi mesiac 😂🙈 tieto posledné dni sú tak strašne náročné, veď už sa ani do sprchoveho kúta nezmestim a to som ani nepribrala až tak veľa 🙈 a to nočné chodenie na záchod 🤪 tak snáď to už čo najskôr budeme mať za sebou. Držím palce ❤
Ja mam uz 2 tyzdne krcok makky 2,5cm, o 4 dni termin, vyskusala som uz vsetko mozne, ako tretorodicka som necakala ze po spontannych porodoch v 36tt a 37tt dojdem az takto daleko, ked si predstavim ze ma nechaju este dajme tomu 10 dni prenasat je mi mdlo.... babske recepty na vyvolanie porodu nezaberaju ani jeden....
Poradna polotuhy krčok, neotvorena, hlavička vysoko... o 4dni som porodila....uplne individuálne to je... mozete porodiť zajtra o tyzden alebo aj prenášať..

Však toto je úplne normálny nález, mizes aj prenášať