icon

Poslíčkovia a pôrod

13. mar 2023

Ahojte. Viem, že každá žena ma iné tehotenstvo, ale predsa by ma zaujimalo, či ste mali niektorá poslíčkov a za koľko sa “rozbehol” pôrod. Som v 38+2 a poslíčkov mám už týždeň cca. Stále rozmýšľam, že kedy to už príde. Prvý bol vyvolávaný po 2 dňoch prenášania a bojím sa tej bolesti, keďže zatiaľ skoro každá žena vravela, že je to omnoho horšie ako keď sa sám pôrod spustí.

terry658
13. mar 2023

Ja som mala poslíčkov od 6 mesiaca každý večer. Hlavne nestresovať a tešiť sa na bábo. Ak to príde tak to príde. Ak nie tak pomôžu lekári. Strach spúšťa najviac bolesti pri pôrode. Moje pôrody boli oba nevyvolavané a bolesť bola extrémne intenzívna. Každý má prah bolesti inde a každý pôrod je iný.

veronikaszabova
13. mar 2023

Ja som 36tt, poslickov mam asi 2t a na porod to este vobec nevyzera

amelie2017
13. mar 2023

Prve tehotenstvo ani raz poslickovia, az prave kontrakcie 40+3
Deuhe tehotenstvo poslickovia pravidelna kazde rano o 5., mega silne, cca od 35. tyzdna. Porodila som 38+2

vasjar
14. mar 2023

Teraz som 36+2 a poslickov mam už asi 2 - 3 týždne. Bola som na CTG kde ukázalo ze mam bolesti každých 5 minút.
Prvý pôrod som mala presne na termín.

autor
14. mar 2023

Mne dnes zátka odišla. Pevne verím, že to nebude ako pri prvom porode. Držte mi palce. ❤️

autor
14. mar 2023

@vasjar Bolesti každých 5 minút? Aj cítiš niečo?

svetlonos
18. mar 2023

Ahoj 🙂
mozme uz blahozelat k babetku? Dufam, ze ti akebo vam je dobre.

autor
18. mar 2023

@svetlonos Ahoj. Veru nie. Nejako sa to nechce rozbehnúť. Pevne verím, že to príde už čoskoro

svetlonos
18. mar 2023

Ojha tak vam drzim palce a prajem pekny a dobry porod 🙂 Nech uz mas malinke coskoro v naruci. Daj vediet potom❤️

autor
19. mar 2023

@svetlonos Ďakujem. Určite dám. 🥰