icon

Predmenštruačné pocity v 38. týždni

vivien0607
8. aug 2020

Ahoj holky, máte niekto podobnú skúsenosť? Všade čítam o poslickoch, ale toto je taká celodenná záležitosť, nemizne to- mám proste pocit v podbrušku akoby sa blížila menštruácia - bolesťou by som to ani nenazvala, keď tak úplne minimálnou...do toho som si 2x našla na intimke trošku hnedého výtoku...
Je mi jasné, že sa telo pripravuje, otvárajú sa cesty atd.a že je to v poriadku 🙂 akurát neviem čo čakať, či to bude takto pokračovať ďalej, len sa intenzita tej bolesti bude zväčšovať alebo sa objavia aj posličky a potom kontrakcie... Niekto skusenos vďaka 🙂))skúsenosť?

kittyna5
8. aug 2020

Ja mám tretí deň hnedý výtok a nič iné, tiež čakám čo bude 🤷🏻‍♀️

zuzkaa1991
8. aug 2020

@vivien0607 ja som nemala napr žiadných poslickov tiez som.mala.pocit ako by sa blizila mestruacia plus spadlo mi brusko a na druhy deň rano odtiekla voda a potom začali kontrakcie

danielahamar
9. aug 2020

tiež si myslím, že sa ti blíži pôrod

kittyna5
9. aug 2020

Baby taká otázka, keď už dnes štvrtý deň mám hnedý výtok mám ísť radšej zajtra lekárovi, alebo je to normálne? Nič ma nebolí, iba proste toto už štvrtý deň

vivien0607
autor
9. aug 2020

@kittyna5 možno by som si tam len zavolala,pre upokojenie, ale čo som počula, že keď sa to nejak nestupňuje malo by to byť ok 🙂

havana40
10. aug 2020

Ten hnedy vytok nie je nahodou hlienova zatka?