Prietoky v tehotenstve
ahojte prosím vás lekár vás automaticky počas poradní objednal aj na prietoky? ja som aktuálne 33tt a po poradni ale prietoky mi nerobil a ani nespomínal že by to napr nabudúcej poradni spravil....či to sa nerobí všetkým tehotným? len na vyžiadanie?
Určite ti nerobil? Možno ti len nepovedal...? Či si videla na obrazovku?
@any_soj ked som tam bola v 29 tt tak pustil aj som počula srdiečko ...ale teraz nie ..videla som na obrazovku a kontroloval rozmery, mozog a pod ale prietoky nie
Robi aa to standardne v 30tt na velkom sone
Ak jw vsetko ok bezne sa to.nerobi 🙂 kamoska mala sono za cele tehu iba 3x 🙂 ak.bolo v 30 tt vsetko ok tak klud. Dr vie co ma robit. Drzim.palce nech vsetko dobre dopadne❤
Ak má bábätko v danom mesiaci požadovanú váhu, tak budú prietoky v poriadku. Preto to zrejme neriešil.
Čo sú to tie prietoky? Som prvorodička a zatiaľ mi to podľa mňa nerobili a som 31+4
@veronkaska ako babatko dostava ziviny ktore potrebuje 🙂 ak este nerobili tak robit budu
Zvacsa sa pocas tehu robia 3 velke usg...a to posledne je 30-32tt a tam sa hodnotia prietoky
@miskamicha ďakujem Ti za vysvetlenie 🙂
@miskamicha dakujem 🙂
Ja som síce v 35 týždni. . No od ďalšieho týždňa (36tt),
Začínam každý týždeň kontrolami, a každý týždeň sa kontrolujú prietoky,za ktoré si platím. 10e takže ak Vám nerobila teraz doktorka. Určite bude posledný mesiac. Čiže od toho 36 týždňa

mne to robila doktorka na poslednej kontrole u nej a potom vzdy na vysetreni, ked uz som chodila do nemocnice, v zavere tehotenstva by to mali robit vzdy kazdej zene