Pulzujúce bruško
ahojte, prosim Vas pekne, ked rano lezim a nechava msi male len tak volne kopkat, tak zrazu kopani ustane a v hornej casti bruska nad pupkou je vidno take pulzovanie, ked si jemne polozim na to miesto ruku, tak sa mi v tom rytme nadvihuje. fyzicky t onie je skoro vobec citit, tak zistujem, co to moze byt :D zeby tep srdiecka? taky silny?
@myleontina babatku tepnu tazko nahmatas aj po narodeni, ako by ti mohla tak silno pulzovat cez plodovy vak a vrstvy koze? Je to tvoja tepna alebo zila, alebo ti mykalo svalom.... a tep srdiecka dietatka je velmi rychly, nie ako pulzovanie.
Mne pulzuje moje srdce tak, že je to viditeľné na celom bruchu.. Aj keď nie som tehotná, tak mi to robí.. A keď si dám ruku na brucho, že chcem cítiť na ruke bábätko kopať, tak v prvom rade cítim svoje srdce.. Až potom jeho kopanie..
@myleontina aj mne sa to deke sem tam sa mala do toho pohne. teraz uz zacinam mat az obavy mne sa to deje v podbrusku... orebehlo ti svetko ok? alebo mam ist k mudr? doktora mam od seba14 h cesty:/

Eee, brusna tepna?