icon

Skrátený krčok na 1,3 - kedy čakať pôrod?

olivia2001
2. máj 2020

ahojte baby mam krčok iba 1,3 chcem sa spýtat tie ktore ste to tak mali do kedy ste porodili ?

panda21
2. máj 2020

Neviem či ti pomôžem ale 1,5cm mám už týždeň a pol a stále sa držíme 2v1 🙈

olivia2001
autor
2. máj 2020

@panda21 no dufam že teda aspon aj ja vydržim do konca týždna🤨

panda21
2. máj 2020

@olivia2001 neboj, koľké boli na 3 prsty vyše mesiaca a vydržali do termínu 😊

olivia2001
autor
2. máj 2020

@panda21
@panda21 ja mam malu už v porodnych cestach som v nemocnici aby mi udržali par dni 😊

janba
2. máj 2020

Ja som mala krcok 1,5cm od 26tt a poradila som v 39tt.. ale mala som prisny kludovy rezim

majkapple
2. máj 2020

@olivia2001 ja mam krcok na 1,15cm a otvorená na 3 prsty a už takto ťahám 4.týždeň... Od 24tt ma strasili predčasným pôrodom... V nemocnici som si polezala viac ako 2 týždne a nakoniec mam pocit ze ešte aj prenášať budem... Momentálne som 37+4tt... V nemocnici sami neverili ze ešte držím pokope.. Spolubývajúca ktorá bola presne v takom tt ako ja už je aj doma s malickou a ja stále držím a ani necítim žeby sa dačo malo diať... Strašia ti lekári a nakoniec uvidíš ešte aj prenášať budeme 😉

olivia2001
autor
2. máj 2020

@majkapple ja mam aj kontrakcie,tvrdne bruško takze uvidime.

majkapple
2. máj 2020

@olivia2001 kontrakcie podľa ctg som mala len sporadicky ale bruško tvrdne aj mne... Hlavne treba byť psychicky v pohode.. Lebo ja v nemocnici som mala pocit ze už porodím každú minútu..obrovske tlaky zospodu som mala... A teraz zrazu doma aj to sa trosku zmiernilo...a určite aj keby ste už porodili tak to bude v poriadku... Oni sa len snažia aby nebolo v papieroch označené ako nedonosene a tým pádom aby ste sa vyhli všetkým možným vyšetreniam potom.. Baba co bola so mnou na izbe porodila v 35+1 a mala mala 2800g a 49cm...uplne v poriadku... Museli však byť na nedonoseneckom len preto ze sa narodila skôr aj keď bola inak úplne v poriadku..po týždni ich pustili domov... To zvládnete ✊🙏.. Do cieľa už ostáva ozaj iba krôčik

olivia2001
autor
2. máj 2020

@majkapple
@majkapple vsak ano povedali ze aj keby porodim uz by bolo vsetko v poriadku, tak hadam vydrzime nejak aby ozaj neboli problemi zbytočne mne ma mala cca 3100 a som 36+1.

barboraamatejko
Autor odpoveď zmazal
olivia2001
autor
2. máj 2020

@barboraamatejko mne nedavaju nic iba magnezko aby som vydrzala dlhšie aspoň do konca tyždna povedala ze potom to už bude ok

tinka308
6. máj 2020

Ahojte baby, ako casto vam kontrolovali krcok, ked sa zacal skracovat? mali ste aj nejake vyraznejsie skratenie od predoslej kontroly? som v 22 tyzdni

olivia2001
autor
6. máj 2020

@tinka308 mne naposledy v sobotu v nemocke, ale ja uz cakam kedy sa to spustí same, no ale ty si dost maly týžden🥺🥺

natalushka
6. máj 2020

Svagrina mala 0,7 a na prst otvorena od 32..brusko tvrdlo a 10min..rodila v 40.tt☺️Neboj sa,odpocivaj,bud kludna..mala je velka,vsetko zvladnete👍

olivia2001
autor
7. máj 2020

@natalushka ja som otvorena zevraj na 4takze neviem .