icon

Som 10 dní pred pôrodom a už nevládzem

kristina2904
29. sep 2023

Ahojte dievčatá mam 10 dní do tp ale už ozaj nevládzem vôbec prechádzky sex nič nepomáha ani ananasova stava nechcem to zas hrotit do extrému ale nejaké rady ak by niekto mal pp skúsenosti? Som na cm otvorená ale to už druhý týždeň takže nič závratné

Strana
z2
januska12323
29. sep 2023

Ja viem, že to nechceš počuť ale musíš len vydržať. Bábo vie kedy je správny čas.

pribinak
29. sep 2023

Nechaj to na prírodu

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
miimss
29. sep 2023

@kristina2904 a sex máte s ejakuláciou dnu? Pretože samotný sex nepomáha, ale ejakulat obsahuje látky na zmäkcenie krčka. A takýto sex sa odporúča pravidelne.

kimina21
29. sep 2023

@kristina2904 skusala si bylinnu naparku?a este ten skoricovy caj s klincekmi a zazvorom mozes skusit

tamvtme
29. sep 2023

ja som skusila asi vsetko, co som sa docitala na internete a nepomohlo nic....nokoniec ani vyvolavacka :D ale to asi nechces pocut

lulu8491
29. sep 2023

10 dní do TP je ešte riadne veľa. V skutočnosti sa odporúča rátať s pôrodom v období od cca 10 dní pred TP až 10 dní po TP. Takto sa zbytočne fixujes na jeden dátum

bolarazjedna
29. sep 2023

Chôdza po schodoch?
Alebo možno sa len dat do psychickej pohody a nechať na bábo...

Chápem, že je ti už dlho, ale po pôrode tie starosti neskončia a ani ta očakávaná pohoda to zo začiatku nebude taka veľká.. Takže si užívaj každý deň čo ti dá a nechaj na bábo, nech si zvolí termín sám.

beybitko
29. sep 2023

@kristina2904 neviem, ci som porodila vdaka tomu, ale vecer som na radu kamaratky zjedla 1,5 malej lyzicky mletej skorice s medom a rano som sla do porodnice... mozes skusit

lucka_ke
29. sep 2023

ono po pôrode to nebude jednoduchšie, ja som ešte prenášala

lucia13022023
29. sep 2023

Ako človek co skúsil všetko možné - schody viac x do dňa, sex (dôležité boli spermie), upratovanie, dlhee prechádzky, fitlopta, naparky, horúce vane a ešte ďalšie veci, môžem povedať ze dieťa si vyberie čas kedy ma prísť. Ja som mala ísť na vyvolávanie, bála som sa toho ako čert kríža a presne v deň vyvolávania sa spustil pôrod. Ci pomohli vyššie spomenute veci, neveim 🤷‍♀️
Ale pre moju psychiku to pomohlo lebo som vedela ze som urobila všetko čo som mohla 😁

deti95060810
29. sep 2023

však ešte píšeš že 10 dní do pôrodu... či som zle pochopila?
ak 10 dní tak potom načo vymýšľaš blbosti? pôrod sa môže spustiť behom pár hodín...

ivangeline
29. sep 2023

...a akoze preco nevladzes? Vsak vyloz nohy a odpocivaj?

lenkahvh
29. sep 2023

ananasova stava??? to pomaha na to, aby si vladala? ci na co? aby si porodila? 10 dni pred terminom?

lienka.7
29. sep 2023

@kristina2904 zbytocne to silis. Aby si este neskončila tak, ze sa ty vysilis a budú ti ho vyvolávať 3 dní. Na tvojom mieste by som zbytočne nevymyslala, vylozila nohy a čakala.

dadis
29. sep 2023

@kristina2904 Uzivaj si, kym si mozes oddychnut, vylozit nohy..v tomto case mozes byt aj 3 tyzdne do porodu a vsetko je ok..

nevenka
29. sep 2023

@kristina2904 no ja som bola na 5 cm mesiac pred druhym porodom, rodila som 4 dni po termine.
Co by som dala za to, aby som aj dalsie deti rodila v termine. Jedno som musela tyzden skor, dalsie 2 tyzdne skor. A mali silnu zltacku, slabucki, nevladali mi tahat z prsnika, nastastie nic horsie, ale boli taki mierne nedonoseni. Naozajnsa kazdy den v brusku pocita, dozrievaju tie deti, nervova sustava, vsetko. Treba to nejak vydrzat.
Takze tak, po porode som nespala zakazdym 3 dni, cele zle, mne tie hormony riadne sa rozburipi a zlate tehotenstvo. Brali ma mdloby, zakazdym, ked som potom zaspala a nasilu sa musela prinutit vstat, mne az fyzicky zle bolo. Uff, tie dni boli strasne. 100x horsie ako pred porodom.

jaga18
29. sep 2023

Pri prvom a treťom som prenasala 2 týždne. Nepomohlo vôbec nič, skúsila som každý overený recept, pomohla len vyvolavacka 🤷‍♀️ Daj sa do kľudu a užívaj si tehotenské bruško. Viem, nie to chceš počuť, ale ver, že ti bude chýbať 😃

natuliatko777
29. sep 2023

@kristina2904 ja som na tom tak isto len ja mam 14 dni a premyslam nad ricinovym olejom

juliacenc
29. sep 2023

@kristina2904 mne doktor povedal ze nic nepomaha nic nevyvola porod to su len take babske reci

kristina2904
autor
29. sep 2023

@natuliatko777 úf do tohro by som nešla neviem

natuliatko777
29. sep 2023

@kristina2904 ved aj ja sa bojim

mamamasama
29. sep 2023

Rodila som v 43tt. Skúšali sme naozaj všetko. Opakovane. Aj tak prišiel na svet, az keď chcel on.

mamamasama
29. sep 2023

@natuliatko777 neskúšaj. Je to hnus. Mám to za sebou dvakrát a len ma z toho prehnalo.

natuliatko777
29. sep 2023

@mamamasama ani porod nevyvolalo ???

mamamasama
29. sep 2023

@natuliatko777 nie. Akurat hnačka. A bolo to nechutne.

natuliatko777
29. sep 2023

@mamamasama a nakoniec si kedy rodila myslim tt ?

kristina2904
autor
29. sep 2023

@lenkahvh áno presne na to to pomáha ananás obsahuje látku ktorá vplýva na hladkú svalovinu a aj na krcok maternice mimochodom sa neodporúča ho konzumovať v prvom trimestri možno aj taka mala rada 🙃 takže nie nato aby som vládala ale možno aj cukor v ňom na tu energiu pomôže 😉

jaga18
29. sep 2023

@kristina2904 tak ananásovú šťavu som pila na litre aj v prvom trimestri , vystavila som do nej ešte pomaranč, nastrúhame jablko a šlahla chia zrnká, to boli moje raňajky takmer do konca tehotenstva, to mi radila dr ako prevenciu tehotenskej zápchy 🙈

bolarazjedna
29. sep 2023

@kristina2904 to by do mala jest na kvantá, aby ti to niečo spôsobilo....

Strana
z2