Som tehotná a omylom som zjedla parmezán, ktorý uz mal z jednej strany pleseň.
zenicky, nastruhala som si pekne krasne parmezan na cestoviny, a chutou zjedla a ked som syr odkladala vsimla som si ze na tej koncovej tvrdej casti su zelene plesnove bodky...som v 29. tyzdni...teraz samozrejme panikarim...stalo sa vam niektorej nieco podobne? deti zdrave? 🙂 dik!
Nič sa nestane, takže nepanikar.
@orechova_skrupina nanajvýš ťa preženie,,,,aj penicilín vznikol vďaka plesni🙂
@orechova_skrupina nič ti nebude
Mne furt nukala stary syr co uz plesnivel svokra prve teho najprv som si dala ked som si to nevsimla 😆nic sa nestalo no potom uz som si viac nechcela dat na co sa ona urazila . Nic sa neboj vse je ok
@orechova_skrupina tvrdy syr a tvrda salama pokial je plesniva nevadi. parmesan obsahuje minimum vody a plesen staci odkrojit- napr. plesnivy chleba sa nesmie jest. schvalne by som to nejedla, ale myslim ze sa ti nic nestane 🙂
dakujem vsetkym 🙂
@orechova_skrupina a neboli to bodky od farby? Niekedy sa takymi ihlicami tlaci farba do kory syra (sarza, datum...) obcas to chyti modrozeleny nadych...
Ja keď som bola tehotná z druhou dcérou zjedla som smotanový kremik s plesňou.Tiez som si neskoro všimla.Drcera je tu živá a zdravá..🙂
@comika nie, bola to plesen...
