icon

Som v 28. týždni a bábo sa šmýka dolu. Čo mám robiť?

dominunetta
8. nov 2013

Som v 28tt a nie len že sa mi drobec šmýka dolu ale mám už asi 3 týždne neznesitelné bolesti v chrbtici. Vôbec neviem čo robiť. Priatel ma upokojuje že to bude v poriadku iný zasa že možno chce bábo už von. Podla mna mám na rodenie ešte čas ale fakt neviem čo si mám myslie. Ďakujem vám vopred za rady 🙂

Som v 28. týždni a bábo sa šmýka dolu. Čo mám robiť?
monvitka
8. nov 2013

a čo tak sa spýtať u svojho gynekologa??? 🙄

aristka
8. nov 2013

čo tak smer dr. a povedať mu svoj problém...

zita19
8. nov 2013

sup ku doktorovi... 3 tytdne mas bolesti a nic nerobis? Nechapem...

danielkabn
8. nov 2013

Nechapem ani ja..ja som lezala celých 9 mesiacov hore nohami a bolo fajn,lebo tiez sa maly ponahlal stale von..nastastie termin bol nacas,ale toto treba riesit skor,ako bude neskoro buduca mamicka 😉

aduskatt
8. nov 2013

no, to ze mas cas neznamena, ze si to mysli aj dieta, ja som toto riesila od 25tt, ked mi rovnakymi priznakmi zacal porod a hned ma nechali v nemocnici do konca a lezala som dolu hlavou, takze asi by som to skor ako tu riesila u lekara a so zbalenymi vecami do nemocky......

whiterosses
8. nov 2013

určite ak sú veľké bolesti ísť na pohotovosť!!!!! nie doma čakať čo sa stane ... a ak nie, chod ku svojej gynde, nech ťa pošle bud na sono alebo nech ťa riadne prezre ...

barbara088
8. nov 2013

mne sa nezda ze by si mala spadnute brusko

acer11
8. nov 2013

možno sa mu sníva,že je na tobogáne 😀

pectore
9. nov 2013

samozrejme konzultovat problem s doktorom to v prvom rade....... osobne by som zacala brat magnezko a cez noc si podkladat panvu aby dieta netlacilo na krcok....mat kludovy rezim....