Som v 29 týždni a mám bolesti bradaviek
😢
flower2 ..a čo s tým? nejako sa o ne starať, mastiť? či ?
Ja mám výbornú masť s lanolínom ktorú môžete používať aj keď budete kojiť a netreba ju zotierat 🙂 trosililinku ma boli bradavky ale velmi malinko po každom vecernom kupani si to natriem tým si aj bradavky zvykaju že budu casto vlhke http://www.alfamedica.sk/lanolin.php
Aj ja mám od začiatku tehu bolesti bradaviek... A hlavne keď mi ide kolostrum tak to páli úplne... Vydržať asi len nám ostáva
Ahojte,mám už dcéru a teraz som v19týždni tehot.mne sa vracajú bolesti bradaviek už mesiac stále častejšie.veľa článkov som už prečítala ale nič konkrétne iba keď niesi tehotná. neviem si ani ja rady len to pretrpieť niekedy až s plačom,stláčaním masírovaním. ☹ dadka666 určite vyskúšam tú mastičku za pokus to stojí 🙂
ahojte, ja som v 32 tt a bolia ma bradavky aj prsia neskutočne ☹ jeden prsník zospodu mám tam aj strie a neviem či ma to nebolí od nich už som zúfalá natieram stále ale nič, nemáte náhodou nejakú radu ? mastičku mám na bradavky ale niečo na ten prsník .. ☹

Ahoj, ja som podla gynekologa tiez v 29 tt a tiez ma bolia prsia aj bradavky, aj pri prvom tehu ma boleli, len uz neviem kedy to zacalo....