Som v 32. týždni tehotenstva a už teraz nevládzem
Ahoj maminky, tak ako sa máte ? Veľmi ma zaujíma kedy ste začali pociťovať neskutočnú únavu , bolesti celého tela , časté tvrdnutie bruška , falošné kontrakcie .... Ja som 32 týždeň a boli ma celý človek , nevládzem dlhšie chodiť , všetko má bolí ... Je to moje prvé tehotenstvo
Nepribeala si prilis? Ja som pribrala a nevladala nic. Hore schodmi som lapala po dychu. Ale male ti moze tlacit na niektore organy
Ja to mám takisto, všetko na tlačí, nedokážem poriadne sedieť. Mám pocit akoby mi išlo explodovať brucho...ledva vladzem chodiť. Robím síce ešte, ale mám pocit že už iba na zotrvačnosť idem... nerozumiem ako si môže niekto užívať tehotenstvo🤦alebo že ženy majú viacej deti ...cítim sa ako hroch, je to strašné nepríjemné...vôbec ma to neteší..,už to chcem mať za sebou a nikdy viac...len keď si predstavím že čo má ešte čaká🤦🤦tak mi je do revu...pre mňa je tehotenstvo proste náročné, nedávam to, som z toho nervózna, proste je toho veľa....
@lasona ja som mala také druhé tehotenstvo od začiatku mi bolo zvláštne...unavená v kuse ...nevládala som ...zvýšená tvorba slín...ešte máme hyperak.stqrsieho nevládala som sa starať o neho ..na konci tehotenstva som už ani šoférovať nemohla čo má brucho tlačilo...tiež som si to tehotenstvo neuzivala jedlo mi nechutilo ako by mala chutiť jeho chuť ..posledný mesiac som si polohu na spanie nevedela nájsť v kuse som hore bola..ešte som aj prenášala 2tyzdne ...už som chcela rodiť nech to mám za sebou....a už nikdy viac tehotná nechcem byt
@denca228 mne bolo naozaj uz doplacu az posledny mesiac, plus este vyse tyzdna som prenasala. To som sa uz uplne opustila a iba mrncala, ze nech uz porodim. Celkovo som pribrala 9,5 kila a z toho 3 ten posledny mesiac, tak sa mi 2 tyzdne pred porodom este aj strie spravili 🤦🏼♀️ Mala je ale februarova, takze tak najviac tehotna som bola v zime, v tychto teplach by som to nezvladla teda 😩
@denca228 ahoj, mne takato unava prisla asi v 30tt..ledva som napr..uvarila polievku, aj to mi dlho trvalo a vyplo ma to na cely den... Len som potom lezala, max isla som k doktorovi, taku unavu som nezazila, plus palenie zahy, stale som sem tam zvracala, bolest krizov, chrbta, zadychavost, hemoroidy, popraskane cievky na kozi, strata hlasu, upchaty nos a ucho z tehot. opuchu atd.. U mna sa to ale skoncilo predčasným pôrodom v 33tt +4, malinka tu pri mne lezi a to som mala mat zajtra termin.. Tym nevravim, ze sa to stava každému.. A pribrala som len do brucha, stihla som bola celú dobu.. Našťastie to dobre dopadlo, kazdy den si hovorim, ze neviem, ako by som to zvladla do terminu..
Ja som 29tt a tiez som poslednych par tyzdnov nic nevladala, iba spala a funela a nakoniec mi z vysledkov krvi zistili anemiu. Po nasadeni liekov sa citim zrazu ako novy clovek 😀 ale ono to robi aj to teplo vonku, ako je teraz 3 dni chladnejsie, tak som uplne ozila, uzivam si, ze sa nepotim pri kazdej jednej cinnosti a lepsie sa aj dycha.
@pukina ano, ta anemia robi svoje.. Ja som brala infuzie železa a teda dost mi to pomohlo, ale to som bola okolo 25tt..
@petkasaurus ja som mavala este v puberte anemiu, nie nejaku kriticku, no vekom sa mi to upravilo a v 1. a na zaciatku 2. trimestra boli este vysledky super. Ale nikdy mi ani len nenapadlo co to so mnou moze porobit, ze som mala z toho az vyslovene depresivne stavy.
@denca228 ahoj ja som tiez 32 tyzden., je to moje druhe tehotenstvo a som uplne, ze k.o. :( nevladzem., hned som pri kazdej hoci aj mensej zatazi unavena, stale ked mozem spim., mam doma este take ,,zive 2,5rocne striebro” 🙂., takze mi dava zabrat 🙂.,, pri prvom som bola ,,cipernejsia” a vladala som az do konca, mozno aj preto, ze som chodila do prace a bolo to ine ako teraz ked som na RD s malym., 🤷♀️., teraz len obed navarim a uz musim oddychovat., aj kratka prechadzka je pre mna unavna ., takze sme na tom asi podobne
@bambulka1105 ešte aj toto teplo k tomu ... Raz darmo , máme to ťažké .... 🙈 Prajem nech všetko dobre dopadne 👶
@denca228 dakujem aj Vam vsetko dobre nech dopadne 👏
@denca228 ja som v 27tt a už nevládzem 😅 fakt neviem ako ten posledný trimester vydržím 😳 v noci nespím, bolia ma kríže, bedrové kĺby, nemôžem ani obležať ani veľa chodiť, hlava ma stále bolí a to som pribrala ešte len 5 kíl 😳 musíme si toho veľa pretrpieť teda 😅 ale bude to snáď stáť zato 😉 musíme vydržať 💪🏼

Ja som 21 tt a nevladzem a naozaj že nevladzem teraz a to z dôvodu , že sa v noci budím každú hodinu niekde aj pól že idem na záchod . Proste má tlači močový mechúr tak akoby som cely deň necikala preberie má to z najhlbšieho spánku a toto tak 7-8 krát za Noc ráno som totálne unavená nezaspim minimálne do 8,9 a potom by sa mi až dalo spat . Neviem ako to vydržím ešte 20 týždňov a pozom dalších niekoľko mesiacov či snáď nie rokov ….