Som v 33. týždni a mám napäté bruško
Ahojte zienky, som v 33.tt a chcem sa opytat, ci aj vy mate napate brusko v stoji - jednoducho "na prasknutie" 🙂 Ked si lahnem, tak je take normalne, okrem miesta, kde ma drobec chrbatik s ritkou. Ide mi len o to, ako potom rozlist, co je uz tvrdnutie a co nie. Nie vzdy mam moznost lahnut si a oddychovat. A je to dost neprijemne, hlavne obavy, ci je vsetko ok.
ahoj, mne takto tvrdne bruško od 29tt- do 33tt som brala magneB6 A 2x denne no-spu. Teraz som v 34tt a dnes v poradni som to vravela Dr. Moc sa mu to nepáčilo, ale kedže je všetko v poriadku, tak sa nemusím báť 🙂
Nebolí to, len sa trošku zle chodí s bruškom ako kameň :/
Ved to, nechcem sa zbytocne vysilovat a nedajboze predcasne porodit, len kvoli tomu, ze som dobre neodhadla zataz. Asi vela robi gravitacia - to napate brusko cez den. Ja mam vzdy rano take plany co by som urobila, a okolo obeda uz mavem rukou nad vsetkym. A magnezium si davam preventivne, ked viem, ze ma caka dlhsia cesta alebo nakup a pod. neuzivam ho pravidelne. O tyzden mam poradnu, poviem dr ako sa citim. Minule mi teta vravela, ze ona este v 8. mesiaci lyzovala, lebo sa citila perfektne. Kazdy oraganizmus je iny a asi neexistuje jeden vseobecny navod pre vsetkych, ako sa v tehu spravat.. 🙂

keď ti tvrdne bruško, tak je to tak, ako keby ti ho stiahol taký kŕč, troška bolestivé. Obavy mať nemusíš. Keď cítiš pohyby je všetko ok. A chodíš aj do poradne, tak sa prípadne poraď s Dr. Viem ako sa cítiš, prvorodičky keď ešte nevedia čo je čo, tak ich vystraší všetko. Aj jaj som taká bola. 🙂