icon

Som v 33. týždni a mám napäté bruško

citizen
15. apr 2013

Ahojte zienky, som v 33.tt a chcem sa opytat, ci aj vy mate napate brusko v stoji - jednoducho "na prasknutie" 🙂 Ked si lahnem, tak je take normalne, okrem miesta, kde ma drobec chrbatik s ritkou. Ide mi len o to, ako potom rozlist, co je uz tvrdnutie a co nie. Nie vzdy mam moznost lahnut si a oddychovat. A je to dost neprijemne, hlavne obavy, ci je vsetko ok.

luciannka83
16. apr 2013

keď ti tvrdne bruško, tak je to tak, ako keby ti ho stiahol taký kŕč, troška bolestivé. Obavy mať nemusíš. Keď cítiš pohyby je všetko ok. A chodíš aj do poradne, tak sa prípadne poraď s Dr. Viem ako sa cítiš, prvorodičky keď ešte nevedia čo je čo, tak ich vystraší všetko. Aj jaj som taká bola. 🙂

ataz
16. apr 2013

ahoj, mne takto tvrdne bruško od 29tt- do 33tt som brala magneB6 A 2x denne no-spu. Teraz som v 34tt a dnes v poradni som to vravela Dr. Moc sa mu to nepáčilo, ale kedže je všetko v poriadku, tak sa nemusím báť 🙂
Nebolí to, len sa trošku zle chodí s bruškom ako kameň :/

citizen
autor
16. apr 2013

Ved to, nechcem sa zbytocne vysilovat a nedajboze predcasne porodit, len kvoli tomu, ze som dobre neodhadla zataz. Asi vela robi gravitacia - to napate brusko cez den. Ja mam vzdy rano take plany co by som urobila, a okolo obeda uz mavem rukou nad vsetkym. A magnezium si davam preventivne, ked viem, ze ma caka dlhsia cesta alebo nakup a pod. neuzivam ho pravidelne. O tyzden mam poradnu, poviem dr ako sa citim. Minule mi teta vravela, ze ona este v 8. mesiaci lyzovala, lebo sa citila perfektne. Kazdy oraganizmus je iny a asi neexistuje jeden vseobecny navod pre vsetkych, ako sa v tehu spravat.. 🙂