Som v 36. týždni a mám veľké brucho
ahojte som v 36tt a mam strasne velke brucho, vcera som bola na prietokoch tie dopadli dobre,ale gyn,sa nepacilo na utz ze vraj mam viac vody ako by bolo potrebne. a ja som sa spitala ,ze scoho to mozem mat, a on mi povedal ze moze mat dieta tko nieco z ladvinami ☹ mam strach, ☹ mali ste uz niekto takto velke mnozstvo vody?dieta tko vazi 3000g to je ze vraj super na ten tt.
Aj ja som mala veľa plodovej vody.. A brucho jak balón. Mne to povedal v 34 tt so slovami že už je neskoro, snáď bude všetko dobré.. Aj bolo a aj je. Viem že sa robia dáke výpočty, ale myslím že keby to malo byť dačo extrémne tak ťa pošle ďalej na vyšetrenie... Drž sa
Ahoj som v tom istom tyzdni, obvod pasu mam 130 cm 😅 , k telu to vyzera ze cakam aspon trojicky.... prvy syn sa narodil pri takomto bruchu s vahou 4,20 kg.....Rodis o 4 tyzdne, dieta este moze pribrat 1 kilo.....takze brusko sa este troska zvacsi 😅 ..... su aj take tehulky, nic sa neboj....a PS novorodenecke veci cislo 50 su ti nanic.... 🤐
Dakujem trosku ste ma upokojili.a uz ledva cakam porod 🙂

@vivien38 tehotenska cukrovka ti vyšla negatívne?...pri nej býva viac vody a väčšie babo.