Som v 37. týždni a mám strašne hyperaktívne dieťa v bruchu
Je to v poriadku? Mala ste to niektorá podobne ?
@christy1234 moja dcera bola dost akcna. no mala obcas fazy, ked sa zrejme unavila a aj cely den som ju necitila. ked som isla na vyvoavacky, od rana nenormalne akcna, robili mi ctg a prietoky a museli to opakovat na obode, hoci to povodne nemali v plane. potom este vecer a aj na druhy den to bolo rovnako, od rana akcna. dr, sa smiala, ze ma disko v bruchu. nevidelo sa mi to preto, lebo vdaka tomu mala vysoky pulz. dr potrebuju vidiet pulz aj ked je dieta v klude, aj ked je akcne.
potom poobede bola zas zrejme uz utahana a tak sa skludnila, ze mi zas opakovali castejsie ctg a prietoky, lebo sa nehybala. sestricka mi krutila z brucho,chcela ju zobudit,a le na nu to neplatilo, skoda, ze nebola taky spachtos aj po narodeni, to bola zas dost akcna.
@christy1234 Stále, či zrazu náhle? Ak zrazu, a doteraz také nebolo, šla by som na pohotovosť.
@christy1234 súhlasím s @any_soj
@any_soj odkedy cítim pohyby tak furt je akčný 😁 včera sme mali kontrolu všetko je poriadku ale niekedy sa čudujem čo všetko tam robí 🙂
@christy1234 ahoj, ja som to mala taktiez. Odkedy som zacala citit pohyby, tak sa maly v bruchu hybal snad nonstop. Vo vyssom stadiu tehotenstva to bolo naozaj neprijemne, ani spat som nemohla, co sa tam stale metal. Na kazdom utz lekari hromzili, ze ho nemozu zmerat...
Zostalo mu to doteraz, je stale v pohybe. Uz ma 4 roky, ale nevydrzi sa ani 5 sekund nehybat. Obcas je to peklo 🙂

@christy1234 ja :/ stále sa mi pretacala v brušku, ešte aj v 38 TT... v 39... poznám ten pocit veľmi dobre :/