Som v 38. týždni + 4 dni a cítim sa už unavená
dobrý deň som 38+4 termín mám 19.6 ale už tieto posledné dni sa to hrozne zastavilo furt myslím len na to ako porodím ráno vstanem a hneď si hovorím ešte nič?🥲 som veľmi netrpezlivá až mi to začína byť na hlavu… doma mám ešte 1,8r dcéru a som pri nej aj dosť už unavená😂🤦♀️máte to niektorá aj vy? čo robievate tieto posledné dni?
Počúvala som afirmácie z hypnopôrodu vo vani každý večer 🤣
Ono je to náročné ale sú to posledné dni, kedy máš bábo v brušku. Užívaj si to aj napriek tomu, že je to náročné. Zachviľu to bude náročné iným spôsobom a budeš z toho tiež unavená.
ahoj 🙂 tiež neviem čo so sebou v tieto posledné dni, zajtra začínam 38. týždeň a absolútne sa mi nedarí spať, zaspím niekedy nad ránom okolo 4. na dve, tri hoďky a to je všetko, aj napriek únave viac nedám, do toho syndróm nepokojných nôh a strach z pôrodu ako prvorodička, čiže čisté psycho :D
a robím všeličo, počúvam hudbu, hrám scrabble, zapnem si nejaký film a modlím sa už aby bolo po tom :D
Ja som už bola taka rozbitá a tak už som sa cítila zle, že som vždy zavelila na ľahkú turistiku a hneď v ten deň mi aj praskla voda 😂 2x, 39+0 a 38+5.
Je to normalne, ja som to mala tak posledny mesiac pri kazdom...uz nech je vonku...

Ja osobne som ležala pod ventilátorom a čakala kedy to príde. A prišlo presne 39tt mi praskla voda😅