Tehotenstvo s dvojičkami a sex
Ahojte babule, chceli by ste sa podeliť o trocha osobnejšie skúsenosti ?? Včera mi začal 29. tt s dvojkami ale stále nám ,, to,, s priateľom ide..vadí to ?? Nie je to pre bábenká v tomto štádiu už nebezpečné ?? Aké máte skúsenosti, podeľte sa..vďaka 😉
U nás som práveže ja ten strachoprd 😀 ale takisto si myslím že pokiaľ sa cítim dobre tak nie je dôvod prestať..dokedy ste mohli ?? Alebo dokedy je to bezpečné pre bábenká ?? 🙂
No ,pokiaľ nemáš zakázané-žiadne problémy v tehu tak si myslím ,že im nemáte ako ublížiť 😉 (alebo sa poraď s dr.)
My máme zakázané keďže som mala špinenia donedávna 😒
Tak ale pre malú bambínu všetko tak sa môžme iba maznať ..
Dr. som nič nevravela ešte, ani sa na také niečo nepýtal 🙂 síce som otehotnela 3 mesiace po samovoľnom potratu ale o takýchto veciach mi nič nevravel tak neviem..občas ma síce pobolieva bruško už ale pri ,,tom,, nie tak snáď to nebude problém 🙂
ja som mala zakazany a ani si to neviem predstavit
@cica257 ak ti dr. nič nepovedal, tak je všetko OK, nie? sexujte kým sa vám dá a vraj je potom aj lepší pôrod, lebo spermie obsahujú nejakú látku, ktorá zmäkčuje krčok maternice 🙂 ja som teraz 32.tt. a sex máme každý deň, nič ma nebolí, nešpiním, bábu sa nedá normálnym sexom nijak ublížiť.
lenkadenisa no my tak 2-3 x do týždňa, ja som teraz 33+2 tt a lekár mi nič nespomínal, popravde ani ja jemu :D už som na 1 cm otvorená a žiaľ jedno bábo je otočené ritkou dolu takže budem musieť rodiť aj tak cisarákom :( dosť sa toho bojím, vraj je to hnusné a hlavne najbližších 36 hodín po ňom :/

Ahoj, u nas to islo v pohode aj pri dvojcatach, ale ja som sice mala chut skoro stale manzel velmi nie. On sa strasne bal ze im ublizi az ma to hnevalo, ale on sa bal aj ked sa mi brusko vlnilo ked drobci kopali, no a po sexe kopali ako divi 🙂 takze mal s toho stres🙂