icon

Začala mi tiecť hlienová zátka

viktorka34
18. mar 2023

Mamičky prosím o radu… vo štvrtok som bola na kontrole u gynekológa a začala som krvacam samozrejme je to normálne. Potom asi okolo 5-tej večer začala tiecť aj hlienova zátka a to pretrváva až do dnes. Včera som mala celý deň také menštruačné bolesti. Neboli pravidelne, a mám ich aj dnes ale zátka už neni taká vystredna ako dnes ráno. Poprosím o radu čo by ste robili na vašom mieste. Ďakujem

sajmonka_1216
18. mar 2023

počkaj čo sa bude diať ďalej... či ti nezosilnejú bolesti, ktoré by boli pravidelnejšie.. zátka môže odísť pár hodín aj pár týždňov pre pôrodom

viktorka34
autor
18. mar 2023

@sajmonka_1216 bolesti mám ale niesu pravidelne. Vždy to je hodina niekedy 7-8 minút a podobne

sajmonka_1216
18. mar 2023

@viktorka34 môže sa to rozbiehať, uvidíš... ale neboj sa, určite si všimneš silnejšie a pravidelnejšie bolesti 🙂 pri najhoršom ťa otočia naspäť domov . .v ktorom týždni si?

viktorka34
autor
18. mar 2023

@sajmonka_1216 teraz by som mala byt v 39tt… som popletena s môjho gynekológa predpokladal mi iný termín pôrodu aj v ktorom týždni som 🤦🏻‍♀️… a zátka mi teraz tečie už 3. krat

dominika0126
18. mar 2023

Mne odišla zátka v pondelok. Od vtedy mám tiež menštruačné bolesti. Bola som na kontrole vo štvrtok, krčok mám na špičku prsta. Termín mám teraz 25 a tiež čakám kým sa to poriadne rozbehne. 😊

dominika0126
18. mar 2023

Ešte ma napadlo, že môžeš skákať na lopte, ak nemáš loptu, tak sa dať na 4 a dopredu, dozadu sa kolísať. A teple sprchy. Možno sú to len poslickovia. 🙂
Pri prvom mi odišla zátka a mala som brutálne bolesti v krížoch. Nespala som 4 noci, porodila som až na vyvolávačku.

fok
18. mar 2023

@viktorka34 kľudne chod do nemocnice ak sa necitis doma komfortne.
Mne začala odchádzať zátka v piatok a ten další týždeň v stredu mi praskla plodová voda. Maly sa narodil až vo štvrtok 🙂