Záver sona v 30. týždni je 28/4
Prosím Vás čo znamená záver 28/4 zo sona v 30 tyždni? Kamarátka mi hovorila, že ona ma záver termín pôrodu, ale mne to nesedí, keďže termín mám 27 a 29. máj. Všetky ostatné miery mám v poriadku a zodpovedajú týždňu v ktorom som. Malá má váhu 1400g. Ďakujem
@emakiki však sa na poradni opýtaj,nato tam predsa ten lekár je 😉
@barboritta všimla som si to až doma, a na poradnu idem o dva tyzdne... chcem sa len informovat ak to niekto vie... na to tu sme, aby sme si poradili a zodpovedali nejake otazky, ak to vieme, či? (keď nie nič sa nedeje opýtam sa na poradni)
@emakiki ja mam 3 terminy porodu kazdu poradnu som v inom tyzdni uz som z toho na nervy nakolko uz 5mesiac lezim.
teraz som vraj v 34tyzdni ale na na poslednej kontrole bolo babo podla utz vacsie o 2 tyzdne oproti dna poslednej ms. uz sa ani radsej lekara nepytam na nic len sa zbytocne stresujem.
@rena28 to znamená, že si ovulovala nie v strede cyklu ale na zaciatku...cize je o dva tyzdne starsie a preto aj vacsie... a sono ma tabulky od stredu cyklu..( cize ked ti povie ze si v piatom tyzdni, od poslednej MS, plod je stary 3 tyzdne od ovulacie) kedze si ovulovala na zaciatku plod je teda stary 5 tyzdnov. To je OK. nemusis sa stresovat...myslim, ze je lepsie ked je vacsie ako mensie... asi mas aj termin o dva tyzdne skor, nie podla MS 😀 dufam, ze som ta nepoplietla a vysvetlila som ti to zrozumitelne... 🙂
@emakiki ja len toľko že tie lekárske skratky sú niekedy fakt divné.tiež by som ale povedala že si štvrtý deň 29 týždňa.tri dni hore-dole.bábenko máš ako má byť 😉
@barboritta veď toto, preto sa mi nezdá ten záver... ale nevadí, opýtam sa nabudúce...nič sa nedeje... malinká kopká, srdiečko bije, rastieme...miery su OK, vaha tak isto...tak je to OK.

@emakiki ahoj podla mna to je odhad na ktory tyzden zodpoveda babo na 28/4tt, podla mna uplne normalne