icon

Železo a magnézium v 25. týždni

bebememe
14. apr 2021

Ahojte 🙂 som 25 tt
Magnézium beriem už od začiatku tehotenstva to mi aj lekár odporučil.
Ale : mám karpalny tunel kĺby na rukách m strašne bolia. Nervózne nohy neviem čo mám s nimi robiť neviem spať 😭😭😭
Moje výsledky sú ok železo mi nechýba. Lenže som sa niekde na fórum dočítala že i keď sú tie výsledky zo železa ok tak aj tak treba zvýšiť príjem železa že to zaberá na nervózne nohy ? Čo poviete? Mám začať brať aj to železo alebo čo vám pomáha na nervózne nohy ešte s rukami je to ok ale nohy ja nedokážem už pomaly som s nervami na konci ďakujem za radu

jaga18
14. apr 2021

Myslím, že železom nič nepokazis. Ja som 26tt a okrem magnézia beriem globifer forte, je volnopredajny a odporučila mi ho gynekologička, že v tehotenstve je najidealnejsi

ivanak149
14. apr 2021

@bebememe ja beriem tiež globifer ale na tie nohy aspoň mne, nepomáha. Iba alpa, natrieť a späť.. Ale aj to už mám niekedy pocit že začínam byť aj voči tej imunna a prestáva zaberať..

vitriolka
14. apr 2021

Zelezo neposobi na “nervozne nohy”. Je to vysita blbost. Ak mavas krce, treba uzivat magnezium. Treba si dat pozor na uzivanie mineralov, uzivaju sa s vzajomnym odstupom aspon 3 hodin.Dr.

aknamorka22
14. apr 2021

@bebememe ahoj, ja som si všimla, že nepokojné nohy mám po tom ako si dám magnézium :( pokiaľ ho neberiem tak mám pokoj. Ak môžeš, skús na pár dní vysadiť magnezium a uvidíš ci to pomôže 🙂 mne osobne branie železa na to nepomohlo. Keďže teraz magnézium musím brať, dávam si ho ráno a na obed. Večer nie a mám pocit, ze je to o niečo lepšie 🙂

denisadeny
14. apr 2021

@bebememe ja užívam toto železo, a som spokojná.. Ostatné ma upchávali