Žlto-zelený výtok ku koncu tehotenstva
Prosim vas poradte mi co, to ma znamenat? som v 38.tyzdni tehotenstva. mate s tym vytokom niejake skusenosti?
@kamelia0111 s akym vytokom?lebo ja mam dost silne vytoky skoro cele tehotenstvo bezfarebne a biele 😉 pokial mas hnedy alebo krvavy tak to moze byt zatka 😉
@kamelia0111 jeeej sorry neviem citat 😅 no to teda neviem 😒
@kamelia0111 ahoj... ja som mala zelenú plodovú vodu pri synovi... čo už nie je dobré... radšej by som išla na kontrolu, či To náhodou nie je tiež plodová voda...
ahoj ja som mala cele tehu od zac.do konca zlty az zlto zeleny vytok robili mi kult.posvy vysledok bol dobry v 2+ tt a este mi dala lekarka tablet.do posvy ale v 32 tt macmiror 500 inac nic hrozne,kazda zena ma ine vytoky ja som pocas cele tehu nosila slip.vlozku 😉
Zienky, od soboty pozorujem taky hlienity zltkasty, niekdy aj zlto- zelenkavy vytok...stretli ste sa s tym?
@evita123 v prvom tehu som nič take nemala. V druhom tehu som mala takýto výtok asi od 30.tt, odvtedy som ale bola otvorená na prst a tvrdlo mi bruško. Neviem, či to nejak spolu súviselo, ale začalo mi to súčasne. Kultivácie som mala vždy negatívne. Rodila som na konci 37.tt.
@seahorse27 lekar povedal,ze aj takyto priebeh može mat odchod hlienovej zatky. Tiez,ze som na prst otvorena. Takze nastastie je vsetko v poriadku 🙂
ja to mam tiez, stery z posvy mi vysli dobre a je to take zelenozlte a taha sa to ako sopel.. Moze to byt cast z tej zatky, doktor ma pozera teraz pravidelne kazdy tyzden a povedal ze je to ok
Ahoj potrebujem sa poradiť som v 36 týždni a tento týždeň sa mi začal objavovať hustý bieli výtok bez zápachu stery mám v poriadku je to bežné alebo už vychádza zátka dosť mi tlačí na mechúr a niekedy mi tvrdne brucho zvlášť v noci
ahoj ja som mala zelenozlty husty vytok od cca 38tt najprv len raz za tyzden potom posledne dni pred porodom sa mi to vytvorilo aj niekolko krat dennne, vyzeralo to ako husty hlien z nosa a bolo toho dost vela, neprehliadnutelne, pri kazdej falosnej kontrakcnej cinnosti. nalez pred porodom negativny, prikladam v obrazku, nic to neovplyvnilo ani ziadne nasledky po porode alebo na dietati.

@kamelia0111 no ja sa v tom nejak extra nevyznam ale asi ti odisla zatka a budes pomaly rodit 😉 drzim palce 🙂