icon

Zmení sa pohlavie bábätka počas tehotenstva?

23. feb 2025

Ahojte, som v 31tt, uz mame zdraveho chlapceka. Druhe vyzera byt tiez chlapcek, ale doktorka mi to v piatok nevedela povedat so 100% istotou. 🙂

Zaujimalo by ma kolkym takto potom pohlavie potvrdili a kolke ste mali zmenu.

Cely vikend to tak vo mne pohlodava... Ja budem samozrejme stastna aj za dalsieho zdraveho chlapceka, ale v kutiku duse som si uz fintila to dievcatko a skusala rozne ucesy :D

No a v neposlednom rade je ten vztah v dospelosti
syn - mama
dcera - mama
Inaksi. Ja idem radsej ku mojim rodicom ako ku svokrovcom aj ked su super:D

Neodsudzujte ma, sama sa za to hanbim

michaela789
23. feb 2025

Chlapci väčšinou ostávajú chlapcami.

veronika2316
23. feb 2025

To s tým vzťahom som nepochopila či to bude chlapec alebo dievča ty si ich mama čiže obaja asi pôjdu radšej k tebe 😂 ja mám dvoch chlapcov tiež má to chvíľkami tak prepadne vždy som chcela dievčatá ale zas už by som asi ani nemenila ja si myslím že v tomto týždni už ti to asi nezmení 🙂

lauriik
23. feb 2025

A na morfologickom ultrazvuku v 20tt ti nepovedali s istotou pohlavie?

viestta
23. feb 2025

Nerozumiem tej casti o vztahu k rodicom. Vsak jasne, ze zvycajne ludia viac inklinuju k svojim rodicom ako k svokrovcom. Tvoj muz asi tiez radsej ide k svojim rodicom ako k tvojim. Ty budes mama ci to bude chlapec ci dievca a ci k tebe bude chodit zat alebo nevesta a ci budu chodit radi, to je problem, ktory budes riesit o 30 rokov takze dnes ho vyhod z hlavy.

bejbs123
23. feb 2025

Asi si to myslela inak,ale trochu ma to pobavilo,ze uz teraz vies,ze tvoj syn bude behat radsej za svojou svokrou ako za tebou 😅 a neviem na ake vysetrenia si chodila,ale ja som chodila na velke sona k dr Grochalovi a ten ked nevidel dobre,tak ma poslal von dat si nieco sladke a poriadne pochodit a potom pokracoval vo vysetreni.pohlavie nam povedal uz v 13tt a nemylil sa…nema tvoj dr starsej sono? V dnesnej dobe nie je problem zistit pohlavie z krvi

h2
23. feb 2025

Každý ide radšej k svojim rodičom, než k svokrovcom, možno až na malé výnimky, to nemá s pohlavím nič.
Ale k otázke: poznala som ženu, čo išla do pôrodnice porodiť dievčatko a prišla domov s chlapcom, ani preňho nemali meno vymyslené, museli s mužom rýchlo na sále vymýšľať, lebo jej Dr. stále len, že to bude dievčatko. 🤷‍♀️

ivusa1516
23. feb 2025

Ono je to jednoduché, ja som sa tiež pýtala v 32 TT ci isto chlapec ale nevedel mi to tiež povedať keďže vraj je dieťa už veľké a je to ťažko vidieť... Preto ty nevedeli odpovedať.... Ale malo kedy sa zmylia. .. Proste platilo to co povedal na 1 morfo 🤷

autor
23. feb 2025

@lauriik som v zahranici, take tu asi nemame 🤔 vo sa robi na takom ultrazvuku?

autor
23. feb 2025

@veronika2316 no ja sa snazim byt viac u nas, mame nastastie aj lepsie podmienky ked uz ideme :D
Muz ma svojich rodicov rad, hlavne mame chce dopriat, tak ked sa nad tym zamyslam, tak to nebude take strasne 🙂

Len furiu ze by si nenasiel :D

viestta
23. feb 2025

nechcem byt zas rypava, ale ten nazov temy je zas uplne od veci

h2
23. feb 2025

@viestta OMG! Toto už robia naschvál?!!!! 😵‍💫

loliki
23. feb 2025

Doktori to ani neradi hovoria práve kvôli tým mamičkám, čo už nevedia čo od dobroty. Hlavne, nech je zdravé.

autor
23. feb 2025

@ivusa1516
@michaela789 Tiez si nedavam velke nadejeze by sa to zmenilo, zaroven som si myslela, ze uz prve bude dievcatko, nakolko v rodine same baby.
Ale vzhladom na manzelovu dobrodruznu povahu sa im bude aspon v lese chodit lepsie na zachod 🙂

@h2 no ved take nieco by ma asi neurazilo :DD hlavne dievcenskych mien mam ako Jeziskov zoznam, ale tie chlapcenske, este v zahranici ... je to tazky vyber

autor
23. feb 2025

@viestta
@h2
Inak vsimla som si, ze sem museli nabrat nejakych novych, namotivovanych, ludi. Pretoze menia nazvy tem na hotove slohove prace :,-D

Neviem co tym chceli povedat teda. To uz skor ci sa potvrdi prvotny odhad.. lebo ako sa zmeni? Ten pindik je odnimatelny? :D:D

viestta
23. feb 2025

Slohove prace by mi nevadili, ale niekedy clovek ani nechape. Aj tato tvoja tema. Vsak to evokuje, ze sa pyta niekto, kto nema ani zaklady z biologie. Ja som sa tiez minule hanbila ako pes, lebo som podla nazvu napisala koment a potom sa ukazalo, ze autorka v tej hluposti prsty nema.

vilma7
23. feb 2025

Suseda čakala dievča, narodil sa chlapec.
Mne sa narodili 2 deti a ani v 1 prípade sa Dr.nepomylila.

dadka1997
24. feb 2025

Naco ti bude dobre ked ti tu 10 žien napise, ze po potvrdeni chlapca sa im narodilo dievca?
Ani tie vztahy nie su normálne ako to vnímaš, stale budeš ich mama ty, hlavne aby bolo babatko zdravé.

any_soj
28. feb 2025

"Ja idem radsej ku mojim rodicom ako ku svokrovcom aj ked su super:D" ehm .,.. to ako súvisí s témou?

janusa86
2. mar 2025

Ja si myslím, že najväčšiu istotu budete mať, keď si to dáte zistiť z krvi. Jasný výsledok. Mne ako dr. povedal v 16 tt, že vyzerá to na chlapčeka lebo tam čosi trčí, tak sa nemýlil 😃. Ostalo to tak. Pri dcérke som tušila ešte pred sono, že to bude dievčatko. Bolo mi velmi zle. ... Aj uložená bola v maternici inak. A dr. mi v rovnakom týždni povedal že dievča. No my sme už v tom čase vedeli že to bude určite dievča. Ale chápem, že takto kým to memate na 💯 stále držíte v sebe nádej že to bude inak. Žiaľ, ale už to nijak nezmeníte. Dokonca som už videla kdesi v lekárni domáci test na pohlavie.

veroniatkop
2. mar 2025

Bratrancovy zo ženou celé tehotenctvo tvrdili že chlapec (oni nakúpené chlapčenské oblečenie) a majú dievča (teras uš 6r) tak mala prvý polrok života chodila z traktormi a autami na bodickach (že nebudú kupovať ďalšie) ešte dodám že ju rodil jej doktor ktorí že asi tam mala mala roku alebo čo že vyzeralo ako pinpul