icon

Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?

cigaretka5
29. dec 2008

dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne

gorcsova
6. apr 2016

My sme si dali ziadost zaciatkom Aprila 2014.este sa neozvali

opicka2
6. apr 2016

@gorcsova tam to ide rýchlejšie ako inde 🙂

marcelarefat
6. apr 2016

@gorcsova no to by ste mali robit uz aj aktualizaciu po dvoch rokoch

gorcsova
6. apr 2016

Mne hovorili ze musime cakat 3roky alebo viac

marcelarefat
6. apr 2016

@gorcsova a volavas si priebezne ako sa posuvas v poradovniku?

gorcsova
6. apr 2016

Hovorila ze vedu zoznam ziadatelov nie poradovnik.

marcelarefat
6. apr 2016

@gorcsova no tak ako sa posuvas v zozname ziadatelov 🙂

gorcsova
6. apr 2016

Nie su vobec ochotny mi normalne odpovedat

liwka
6. apr 2016

@gorcsova a skúšala si sa "zastaviť náhodou" na úrade? osobne tetušky tak jednoducho neodbijú ako po telefóne...
a všetko záleží od Vašich požiadaviek. možno na Vás drobček už niekde čaká 😀

gorcsova
6. apr 2016

Dobry napad. DAKUJEM

berilka
6. apr 2016

@gorcsova Treba ísť osobne. Je to lepšie ako telefonovať. Aj ja som si radšej vždy dala tú námahu a čas zájsť na úrad - vtedy som sa viac dozvedela. Cez telefón to vždy bolo o ničom. Aspoň u nás to tak bolo.

gorcsova
6. apr 2016

Dobre budem mat dovolenku vtedy tam idem osobne

dominika81
8. apr 2016

Ahojte 🙂 tak uz to mame za sebou a náš pokladík je už náš aj na papieri 🙂

beka22
8. apr 2016

@dominika81 riaden fešák a k papierom gratulujem už aby sme boli na tom rovnako ale to ešte potrvá.

hora_lka
8. apr 2016

@dominika81 gratulujem .. krasny blondacik .. nas to caka o 3 tyzdne 🙂

mana85
8. apr 2016

@dominika81 Krásny gratulujem ♥ 😵

mana85
8. apr 2016

Tak my už máme termín pojednávania o necelé dva týždne ♥ som taká napätá čo zas vymyslia 😕 doteraz som netušila čo to je mať zmiešané pocity 😒 až mám výčitky že by som sa mala tešiť ale ja sa skôr bojím ...

mata71
8. apr 2016

@mana85 ah auž som prečitala ,,tak to je super teš sa ved to je velmi dobrá správa že hned po právoplatnosti do 2tt mate pojednávanie... 😵

liwka
8. apr 2016

@mana85 úúúžasná správa 😀
a keď už máte termín, tak vám teoreticky môžu dať malinkú na pobyt, či nie?

marcelarefat
8. apr 2016

@dominika81 Gratulujem , krasneho synceka mas 🙂

mana85
8. apr 2016

@liwka no ta dúfam že to tak bude 😅

11simca16
8. apr 2016

@gorcsova ahoj, napíš mi kedy ste boli zapísaný do zoznamu nie kedy ste si davali žiadosť.My sme tiež Trnava a tam sa to pohlo moc to je divné, že by ti ešte nevolala.Po príprave vam prišiel list, že ste zapísaný do zoznamu žiadateľov tam hľadaj datum.

11simca16
8. apr 2016

@gorcsova a tiež si myslí, že by Vam poslala už list na aktualizáciu.Už je apríl a vraj to posiela skorej aspoň nám tak povedla.Ale je fakt, že teraz sa ta doba na čakanie skracuje a len dufam, že to vydrží....

dasah
9. apr 2016

Ahojte som TN kraj zapísaná január 2014 a sme na 29 a čo ako to ide ostatným? Podelte sa

siska25
9. apr 2016

@dasah Ahoj, tak to sa mozno aj skoro dockas, podla toho ake mas poziadavky. My sme boli 26-ty, ked nam volali, ze maju nasho maleho, ze ho pred nami odmietli.

amelian
9. apr 2016

Ahojte, potrebovala by som poradit co robit v nasej situacii. Nasa rodina sa zblizila s 12-rocnzm dievcatom a chceli by sme sa jej viac venovat. Vyrasta v DD v uplne inom okrese. Ake mame moznosti?
Ako si ju napr. zobrat k nam na letne prazdniny (ako zaciatok). Teraz sme ju tu mali na viekdn cez jedno OZ bez papierovaciek a pod.
A co sa da robit po tom? Dakujem

dasah
9. apr 2016

@siska25 ja som si dala babo od narodenia do jedného roka takže mám pocit že predsa budem čakat na malinké a aké si mala ty požiadavky a odkial si aký kraj?

gorcsova
9. apr 2016

@11simca16 po priprave nam neprisiel ziaden list, len pred pripravou. Momentalne nie som doma ale ak budem pozriem si presny datum.

11simca16
9. apr 2016

@gorcsova pride to do vlastných rúk obom.Tam je napísané kedy ste boli zapísaný do zoznamu žiadateľov.

gorcsova
9. apr 2016

@11simca16 hej teraz uz viem. Tak to bolo v roku 2014 a presny datum ti napisem ked sa vratim domov. Pekny vecer