Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
My sme skoncili prave v usmeve. 7 tyzdnov stvrtky po tri hodiny, a jedna sobota sest hodin. Plus este dve individualne stretnutia v domacom prostredi. Na osobu 140 ecka.
my na urade 7 mesiacov! pani nemala cas dat nam stretnutia castejsie, lebo toho mala vraj vela - 6 parov, lol. odporucam navrat alebo usmev, tam je to viac interaktivnejsie, nie len odpovedanie na otazky a robenie testov.....
@aveeva72 ahoj no my uz sme dobojovali a zmierili s tym že vlastne detičky mať nebudeme a už to ani tak tragicky neberieme skor uz sme vo faze,že sa začiname tešiť ale zas na tie papierovačky sa vobec netešime 😞vy ste nešli cez urad???som počula že sa za pripravu plati dost ked idete cez usmev alebo navrat ????a ozaj nemame peniažky nazvyš nas dosť vyčerpalo IVF 😞
@ivka3901 Ahoj mi sme išli cez úrad tam sa neplatí ja som tiež počula že v návrate a úsmeve sa plati no mi už pomaly končíme prípravu a dúfam že to nebude dlho trvať kým k nám príde naše dietatko
Dievcata dnes sme v robote polemizovali moze si zena vydata adoptovat sama dieta bez muza ?alebo to musia spolocne ak su manzelia?
dakujem dievcata za odpovede idem to napisat kolegyne nech to odkaze aj tej babe 🙂
@bibal123 adoptovať len spoločne,a k su zosobašeni a zas naopka ak by neboli zosobašení, tak spoločne nemožu 😀
Moze aj zena sama,poznam pani,dokonca je zo zahranicia a ma dve dievcatka.pripravu robila v navrate.
@ellen2016 Ale pani asi nebola vydata? Lebo ak sa jedna o manzelsky par tak mozu jedine spolocne . Ak je slobodna alebo rozvedena, tak moze.
Baby, kedy ste začali kupovať veci pre dieťatko?
@bosorkabb Hi hi hi, ani to tu asi nemozem napisat. Ja som zacala ked som bola asi pol roka zaradena do zoznamu cakatelov. Mne to robi velku radost ked si mozem tie veci prezerat, ukladat, prekladat. Ale kupujem take unisex. Mama sa mi smeje, ze uz mam vybavu ako pre stvorcata. Ked nevyuzijem ja, tak posuniem dalej. Ale je pravda, ze vela veci som aj dostala od kamosiek, a aj od jednej super zienky od ktorej som tu na MK nieco kupovala. Vzdy ked idem okolo detskeho , tak neodolam tam aspon nakuknut. Uz sa zacinam krotit lebo fakt mam asi vsetko. No ale hlavne aby uz ten drobcek prisiel. Ten je najdolezitejsi. A kocik som uz tiez zaparkovala v izbe lebo som kupila moju srdcovku.
@marcelarefat
@anettta
@timi1606 tak ja koncim prípravu tento mesiac. Len my mame dieťa do 6 mesiacov na etniku nezáleží a psychológ mi tvrdi ze uz mam chystať, lebo to bude rychle. Chceme dievčatko. A ja nemám nič.
@bosorkabb urcite ano, to hra velku rolu v cakacke.

@dejna0412 nie nic hrozne. To zvladnete. My robime pripravu v Navrate.