Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@liluska155 ze za seba ti v podtstae nemozem slubit nic, ale mozem ti povedat, ze so vsetkymi nahradnymi rodicmi, s ktorymi som ja robila pripravu (4 mesiace som sa s nimi stretavala) boli hodni kazdeho jedneho dietatka a nebala by som sa zverit im aj moje dieta. takze pevne verim, ze to tak bolo aj v pripade tvojho dievcatka 🙂
ale kedze mam velmi silnu empatiu, viem si predstavit ako velmi to je tazke...a preto pisem o tom systeme, keby si aj ty mala moznost poznat ludi, ktori sa staraju o tovje dieta, isto by si bola kludnejsia a nemala by si vycitky.
a dietatu by sa tiez zilo lahsie, keby malo moznost poznat svoju biologicku rodinu a svoju historiu, hoc aj keby neskor, ked uz na to vyzreje...
@liluska155 mas moju uctu. 😉 Nic si prosim nevycitaj, ze co si to spravila. Si silna a empaticka, dala si zivot a nie smrt. Urcite to bude pre teba stale bolestive ale tvoje dieta zije, na to si vzdy spomen a raz sa mozno stretnete . A ostane len laska, nestracaj nadej. Si matka s velkym M. ❤
@anettta chcela by som poznat rodinu kde je moje dievcatko.hoci aj len o nich vediet..jasne ze by som sa netlacila k nim ani nic podobne.to je vsetko na rodicoch.len by som chcela vediet ako sa má ako vyzerá..☺️😍
@erio Dakujem.vazim si to.je to stale tazke.ale zvladam to.myslím len na to dobre .urcite sa jej darí krasne.a musí byt spokojna.od pocatia bola milovana.hlavne dufam ze ak sa raz o mne dozvie ze na mna nezavrhne ale pochopí..
Ahojte kočky.Žilinský kraj teraz vybavuju rok 2011.Chcem sa vás spýtať,keď si osvojite malého budulinka,či mu nechávate staré svoje meno,alebo mu dávate nové podla vlastného výberu.Ďakujem.Peknú nedelu.💝
@continental my sme mu nechali svoje ale pred to sme dali ešte naše. Tak má aj po bo mame aj po nás.
@continental my chceme zmeniť meno 🙂 už ho máme aj vybraté - Alžbetka 🙂
@continental jasne meno sa zmenit da. Na akom si mieste?
@beka22 aky krásny chlapček.No klobuk dolu.Dávaš nám nadej,že kto si počká,ten sa dočká.Kolko si na toho fešaka čakala?Ja čakám 6-ty rok.☺
@erio Naposledy sme boli 8,ale môže sa to zmeniť.A ty si tiež ZA kraj?
@continental Ďakujeme a čakali sme viac ako 5 rokov a oplatilo sa. Náš Šimonko je šikovný múdry ale hlavne šťastný. Veľmi rád sa smeje a moc ľúbi sestričku(našu bio dcéru).
@continental neboj dočkáš sa a bude to dokonalé ako u nás😉
@continental a to budete cca kolko este cakat, ked si na 8 mieste?
@anettta pravdu povedať,že už som sa minulý rok poberala na materskú😁.Tak to nemám odvahu povedať kedy.Čakalo sa 4 až 5 rokov.....A vidíš od minulého roku sa to volajako pozastavilo.😔
@continental prepac ja v tom mam chaos, ty si aky kraj a ake mate podmienky? A mrzi ma to s tou materskou :(
@anettta Žilinský kraj žiadne podmienky,len aby nebolo rómske.
@continental nech sa vam rychlo zadari...teda uz je mozno zadarene, uz len nech sa narodi ❤
@anettta jeeeejinko,tak to si naozaj pekne napsala.Ďakujem.Ani som si to neuvedomila☺💜
@beka22 krásne fotečky,ďakujeme.Zároveň Ďakujem Bohu za takých ludí ako si ty💜.Ale keď dostaneme my malého budulinka, tak to tu ani nebudem písať,to budete počuť všetci😁vijdem na najvišši kopec a zakričim to do celého sveta,že som maminkou☺👪💜.
@continental veľmi ti to prajem a moc ti držím palce aby to bolo už čoskoro🙂
@beka22 to je v pohode 🙂 a pokladik mate krasny.
@continental ano ja som ZA kraj a drzim Ti palce, nech dietatko mate cim najskor. 😉

@anettta Dakujem a vazim si to.myslim si ze som dost silna osobnost.cez vela veci som sa uz preniesla a som hrda nato ze je niekto stastny s dietatka.ze som mohla urobit rodinu kompletnu a vdaka nam stastnu ❤