Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@laura1994 veď práve,nič sa nedá robiť...ja som s týmto ok,ale ja som mávala strašné depky a záchvaty plaču,vždy po nevydarenom umelom oplodnení a po poslednom,som si povedala,že už dosť, lebo to nedám....je to bezmocnosť...ale 7 rokov je strašne veľa.co som čítala,tak aj v žilinskom kraji sa tak dlho čaká.
@zuzlicek44 ja som z Kežmarku ☹
A babenky, neviete ako sú na tom aktuálne Košice?
Zeny je tu niektora z Nitry?
@zuzlicek44 ahoj, boli ste na 32 mieste ako posledni? Ci zle som to pochopila asi? Ci na 32 mieste na romske/poloromske? Lebo v ba sa zacina na asi 250 mieste 😀
Ahojte baby prosím vás,keď voláte koľke ste v poradí na aké číslo ja som B.B.Ďakujem
@joannita ncm,povedali len toto cislo,neviem ako to je...asi je len jeden zoznam...
@zuzlicek44 ja som myslela na aké tel.číslo?
@zuzlicek44 aha, pytam sa lebo mi to pride neuverielne ze v ostatnych krajoch sa zacina na vyse 250 mieste a v bb na 33? Ak je to tak, tak je to jasne, v bb kraji je najmenej ziadatelov (co je zaujimave). A ak je to naozaj tak, tak niekde je chyba a system je velmi zle nastaveny. Cakatelia by nemali byt zaradeni podla krajov ale celoslovensky. Ved to nieje normalne aby v ziline cakali 7 rokov a v kraji vedla mozno rok? Ja som Ba kraj, tu sa caka mozmentalne na biele babo tak 4 roky, az 5rokov.
@zuzlicek44 no ani v ba sa nic nedeje, posledne biele dieta umiestnili vraj v juni. Oficialne. Neoficialne ich umiesrnuju ovela castejsie.
@zuzlicek44 takže volať tam kde sme odovzdali papiere.Dik
ahojte,,chcela by som sa spytat ci sa tu nachadza neaka zienka co adoptovala a pracovala v rakusku,,nie zivnost!! zamestnanec.pomer..vdaka
Ahojte mamičky prosím vás neviete náhodou na ako čísle je teraz NR kraj? Dakujem moc za odpoved

@zuzlicek44 my od októbra..sme 33...vraj