Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@joannita mne pride skor divne ako obvinujes urad z ich postupu, zbytocne zneistujes buduce mamicky, ktore sa tesia na dietatko, vies mne bolo jedno ci mi zavolaju teraz alebo o 3 mesiace, nepozerala som na kalendar kazdy den a tlacila dni ocami, preto mi to nepride divne, vedea som, ze raz to pride, neviem co by mi pomohol ten stres, ani cas som nato nemala, a ani starat sa do veci druhych
@gelinka75 ano aj tak sa da. Dat si ruky pred oci a tvarit sa, ze vsetko je v poriadku, aj to je cesta. A ano pre teba je to ok ale ale pre dotycnych co stale cakaju to nieje ok a tu sa nebavime o 3 mesiacoch (kiezby) ako pises ale o rokoch. A kedze mne osobne bol ponuknuty posun v poradovniku ked si zaplatime, tak niesom naivna ako to cele funguje. A ano stve ma to a velmi, stve ma nespravodlivost, korupcia, byrokracia a rozhodovanie uradnikov o veciach v ktorych nemaju pravomoc. A ak teba nie tak si v podstate stastny clovek. Nehas co ta nepali, nie? Aj tak sa da.
@gelinka75 prednedavnom sme sa tu bavili ze ju na urade odkazali na podatelnu a my chodili osobne
@joannita musis uznat ze mas uplne ine skusenosti ako vacsina z nas tu. A taktiez sa mi nechce verit to podplacanie. Preco by to tak neurobili aj u inych? Resp myslis zeby sa to neprevalilo? Nam ponukli taku moznost v nemocnici v hnuezde zachrany atd. Ale nie na urade.
@berginkan pockaj, ved mi to povedali/napisali ake maju poziadavky, takze to viem. Ako to myslis ze to nieje mozne?
Inak s tou podatelnou, napisali mi vtedy dalsie 2 baby spravu ze aj oni museli ist na podatelnu. Neviem preco sa boja niektore dievcata napisat sem niektore veci verejne.
A co sa tyka podplacania.....ak myslis ze to ide cez uradnicky..... 🙂 nie. To ide cez ovela vyssie miesta, sive eminencie. Tie baby na urade s tym nic nemaju, tie s ktorymi komunikujeme. A ved niesom sama co tu pisala podobny zazitok. Tu na MK sme len velmi male % zien ktore si adoptuju dieta, takze robit si nazor podla tohto tu nieje spravne. (Na margo toho co pises, ze mam ine skusenosti ako ine baby tu)
Ahojte, je tu niekto PO kraj zapísaný 9/2014? My sme 57. Miesto..... Ach jaj........
Fúú, tak to pomaly budeme mat pred 50-tkou... 😳😳😳
Počúvajte, a to nás potom vyradia pre vyšší vek, alebo ako to bude.......

@joannita mne to nepride divne, mozu mat take kriteria o ktorych ty nevies