icon

Bejby párty pre tehuľku

vsicka036
14. júl 2012

Ahojte! Švagriná je tehotná a rozmýšľame usporiadať pre ňu "bejby párty"... Čo si o tom myslíte?? Čo by nám nemalo chýbať?? Ďakujem za každý názor... 😉

elephant
14. júl 2012

Videla som to len v amerických filmoch (baby shower), u nás to asi nie je veľmi zvykom, u nás sa chodí pozerať a dávať dary až po narodení. To by ste potom po narodení ako nešli?

Baby shower má výhodu, že maminka (budúca) nie je vyčerpaná starostlivosťou o novorodenca a viac si to užije 🙂 Ale keď u nás sa kvôli povere nezvykne kupovať ani kočík dopredu, tak neviem, ako by sa tehuľka k tomu stavala... Inak sa zvyknú dávať dary potrebné pre dieťatko, čokoľvek od výbavičky po odsávačku...

vsicka036
autor
16. júl 2012

@elephant no ide o to, že ona bude rodiť v Rakúsku a chystá sa tam pre istotu tak mesiac pred.... takže nebudeme môcť byť pri nej, keď bude mať po ten prvý týždeň, tak by sme to takto chceli... aj svokre sa ten nápad páči, tak neviem..

zelovocka
17. júl 2012

@vsicka036 súhlasím s @elephant - že budúca maminka si to zrejme užije viac ako v/po šestonedelí (teda ak nemá nejaké problémy spojené s tehotenstvom). podľa mňa by určite nemal chýbať dobrý foťák so zručnou fotografkou - ostanú vám ako spomienka spoločné fotky aj s jej bruškom 🙂 nezabudnite na nejaký chutný pitný režim - ovocné čaje a proste čo má hlavne ona rada. a možno nejaký darček - nie pre drobca, ale priamo pre ňu, veľakrát sa na mamičku zabúda a bábätko má x zbytočných dupačiek, ponožtičiek, čo ani nevynosí, lebo nestihne 😉

vsicka036
autor
18. júl 2012

@zelovocka ďakujem za radu, určite sa ňou budem riadiť, aby sme nezabudli aj na mamičku... budúcu.. 😉

bajush
9. aug 2012

Ahoj, jedna kamaratka mala baby shower a kamosky ju zobrali na kozmetiku, ku kadernicke (aby mala pocit, ze ju niekto chvilku rozmaznava 😀 Popripade by sa dala vymysliet aj daka prijemna masaz-uz su v ponuke aj pre tehulky...
a potom jej navarili, napiekli a dali tiez darcek aj pre nu aj pre babatko. Pocula som o tom len samu chvalu, ako si to cele uzivali.