Bejby párty pre tehuľku
Ahojte! Švagriná je tehotná a rozmýšľame usporiadať pre ňu "bejby párty"... Čo si o tom myslíte?? Čo by nám nemalo chýbať?? Ďakujem za každý názor... 😉
@vsicka036 súhlasím s @elephant - že budúca maminka si to zrejme užije viac ako v/po šestonedelí (teda ak nemá nejaké problémy spojené s tehotenstvom). podľa mňa by určite nemal chýbať dobrý foťák so zručnou fotografkou - ostanú vám ako spomienka spoločné fotky aj s jej bruškom 🙂 nezabudnite na nejaký chutný pitný režim - ovocné čaje a proste čo má hlavne ona rada. a možno nejaký darček - nie pre drobca, ale priamo pre ňu, veľakrát sa na mamičku zabúda a bábätko má x zbytočných dupačiek, ponožtičiek, čo ani nevynosí, lebo nestihne 😉
Ahoj, jedna kamaratka mala baby shower a kamosky ju zobrali na kozmetiku, ku kadernicke (aby mala pocit, ze ju niekto chvilku rozmaznava 😀 Popripade by sa dala vymysliet aj daka prijemna masaz-uz su v ponuke aj pre tehulky...
a potom jej navarili, napiekli a dali tiez darcek aj pre nu aj pre babatko. Pocula som o tom len samu chvalu, ako si to cele uzivali.

Videla som to len v amerických filmoch (baby shower), u nás to asi nie je veľmi zvykom, u nás sa chodí pozerať a dávať dary až po narodení. To by ste potom po narodení ako nešli?
Baby shower má výhodu, že maminka (budúca) nie je vyčerpaná starostlivosťou o novorodenca a viac si to užije 🙂 Ale keď u nás sa kvôli povere nezvykne kupovať ani kočík dopredu, tak neviem, ako by sa tehuľka k tomu stavala... Inak sa zvyknú dávať dary potrebné pre dieťatko, čokoľvek od výbavičky po odsávačku...