Cvičenie pre tehuľky v Trenčíne
Prosiiiim Vas mile kocky, ktore navstevujete MC Srdiecko .. Viem, ze sa tam cvicieva kazdu stredu ale rada by som vedela aj nejake podrobnosti, napr. cena a ci sa moze zacat v ktoromkolvek tyzdni? Aj v 35.? 🙂 Rada by som tam zacala chodit, len sa chcem zo zaciatku trosku otukat a hlavne spoznat s niekym kto tam chodi tiez 😀 .. za odpovede dakujem 😵
neviem, či je to ešte aktuálne, ale ja mám číslo na pani, ktorá robí cvičenie pre tehotné priamo v nemocnici. platí sa 21e, začína sa od 25.týždňa. Cvičenia sú vždy v stredu o 15,00. Je tam hodinové cvičenie + hodina teórie, prípravy na pôrod atď. Ak by si mala záujem, napíš cez IP, pošlem číslo. Teraz má pani dovolenku, takže najbližšie sa začína 16.8.. Ja sa tiež chystám prvý krát , tak môžme ísť spolu.
@vani to cvicenie nebyva v stredu, ale v utorok, cvici to ta ista porodna asistentka ako v MC, zacat mozes v ktoromkolvek tyzdni..cvicenie prebieha v nemocnici v chirurgickom pavilone na prizemi v "zasadacke". Teraz mala pani dovolenku, opat sa cvici od tohto pondelka o 15,00. Cast pozostava z cvicenia-asi to iste ako v MC a druha cast je diskusia..okrem ineho by sa mala ist pozerat aj porodnica, aj pre oteckov by malo cosi byt..
okrem toho sa v MC na Dlhych Honoch cvici v utorok joga pre tehotne o 17,30 a stoji 3 €..
to je asi vsetko, co sa kona v TN..
no ja som v podstate teraz cez leto len zacala, ale myslim, ze to bolo fajn, bolo nas malo, takze kazdy mal dostatok priestoru opytat sa co chcel, poradila, pomohla..treba asi skusit, ved ked sa ti nebude pozdavat mozes skusit tu druhu, ten poplatok ide nemocnici, takze podla mna by nemal byt problem vymenit kurz🙂

☹ ☹ ☹ ☹