icon

Je dobrý nápad ísť na festival v 9. mesiaci tehotenstva?

14. dec 2025

Ahojte, sli by ste na mojom mieste niektora na rodinny festival cca 2 tyzdne pred termínom? Je to moje druhe tehotenstvo a aj na tomto festivale som uz bola, je maly, 1000-2000 ludi, uz aj minuly rok som tam spala pol dna na trave, ani tehotna som nebola. Mne to pride ako somarina tam ist, davam tomu 5% najma preto ze minuly rok tam bolo velmi teplo (preto som cez den spala) a co ak zacnem v tej sprepacenim prdeli rodit... Mozno budem taka unavena ze ani kapely vecer pred spanim nestihnem 😀 Je tu prosim nejaka vacsia optimistka ako ja ? Skusili ste to niekto? Sli by sme s dcerou a partnerom, nie s opitymi kamosmi 🙂

anonym_e941ea
14. dec 2025

optimistka. No ja ti viem či zrovna optimistka.
Ja som išla dva týždne pred pôrodom na služ. cestu 250 km sama vlakom. Ešte ma posmeľoval rod. príslušník však pôrodnica je v každom okresnom meste čo bojíš.
Bruško som mala malinké, takže si poniektorí ani nevšimli že som tehu.
možno by som aj šla na ten festival, len ako ďaleko budeš od nemocnice?

januska12323
14. dec 2025

Vôbec nevieš ako na tom budeš zdravotne, takto neskoro by som nič extra neplánovala.

maria39
14. dec 2025

Riskujete svoje zdravie... V 9 mesiaci sa uz moc nehodi ist...

anonym_3fa425
14. dec 2025

Kedy je ten festival?

beata_k
14. dec 2025

@anonym_autor Coste teoreticky zacnes o 2:00 v noci rodit tak budis aj dceru a smer porodnica? A tam kde bude spat v aute zatial co ty budes rodit?
Za mna ozaj blby napad.

autor
14. dec 2025
@beata_k

@anonym_autor Coste teoreticky zacnes o 2:00 v noci rodit tak budis aj dceru a smer porodnica? A tam kde bude spat v aute zatial co ty budes rodit?
Za mna ozaj blby napad.

@beata_k minuly rok sme spali v hoteli a sli na hotel o 22:00. Porodnica je vo vedlajsom meste. Ale jasne, ved pisem na zaciatku, ze je to len taka myslienka... Nedavam tomu mozno ani tych 5 percent 😀

autor
14. dec 2025
@januska12323

Vôbec nevieš ako na tom budeš zdravotne, takto neskoro by som nič extra neplánovala.

@januska12323 akoze tento festival nie je nutne nejak dopredu planovat, da sa rozhodnut aj den vopred. Ale ano, mne samotnej sa to zda kus crazy

koniarova
14. dec 2025

Muselo by mi dobre švácať na hlavu

beata_k
14. dec 2025
@anonym_autor

@beata_k minuly rok sme spali v hoteli a sli na hotel o 22:00. Porodnica je vo vedlajsom meste. Ale jasne, ved pisem na zaciatku, ze je to len taka myslienka... Nedavam tomu mozno ani tych 5 percent 😀

@anonym_autor Dceru nechas v hotely s muzom/samu alebo ju budes budit/ pojdes do porodnice sama?

autor
14. dec 2025
@beata_k

@anonym_autor Dceru nechas v hotely s muzom/samu alebo ju budes budit/ pojdes do porodnice sama?

@beata_k ano ano ked to takto skusam premyslat do dosledkov tak by sa vsetci zobudili a isli so mnou... Je to somarina. Zase na druhej strane aj ked zacnem rodit doma tak sa vsetci zobudia, nenechame ju doma samu. Cim netvrdim ze festival je dobry napad.

anonym_ca6dc7
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jeden rozumný dôvod mi prosím napíš..Prečo nad tým vôbec rozmyslaš.

cimage
14. dec 2025

Mne pride, ze tam ani nechces ist. Uz teraz ti to ide na nervy. Ja by som nesla, lebo porodit mozes hocikedy a v lete ked su teploty okolo 40st sa niekde smazit? Neisla by som a neidem ani ako netehotna.

anonym_50f4a8
14. dec 2025

@anonym_autor bola som tak, v 9. Tehotenstva, bruško som mala miniatúrne. Deň na to som porodila. A išla by som znova

anonym_3d8100
14. dec 2025

Nie, dva tyzdne pred porodom by som nesla. A to ja som velka fanusicika aj festivalov, aj koncertov, aj toho, aby sa v tehotenstve nesedelo na prdeli. Ale 2 tyzdne pred porodom ani nahodou nesla na taku akciu s prespavanim.

beata_k
14. dec 2025
@anonym_autor

@beata_k ano ano ked to takto skusam premyslat do dosledkov tak by sa vsetci zobudili a isli so mnou... Je to somarina. Zase na druhej strane aj ked zacnem rodit doma tak sa vsetci zobudia, nenechame ju doma samu. Cim netvrdim ze festival je dobry napad.

@anonym_autor Je ine zobudit sa vo vlastnej posteli ak tak, a je ine budit dieta v hotelovej izbe. No proste je to zly napad do spiku kosti.

anonym_b641d2
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vykašli sa na festival, možno už v čase jeho konania budeš v pôrodnici, možno už budeš mať bábätko. Veď to nie je posledný festival v tvojom živote. A to ti píšem ja, čo festivaly vymetám jeden za druhým a na konci tehotenstva som sa cítila perfektne ešte deň pred pôrodom. Ale nehrotila by som to

danniiee8
14. dec 2025

Možno už vtedy budeš v pôrodnici. A možno budeš mať z festivalu porodnicu za rohom a keď začneš rodiť dostaneš sa do nemocnice skôr ako keby si začala rodiť doma (napr mne to z domu trva skoro hodinu do nemocnice) 🤷‍♀️ sama budeš vedieť ako sa budeš v tom čase citit a kľudne môžeš mať už pôrod aj za sebou v tom čase 🙂 ak pôjdeš budeš mať na čo spomínať, veď tancovať nemusíš a pred slnkom sa skryješ. A ak je to malý festival tak zrejme aj hudba nebude tak ,,agresívna" - myslím tým silná vypeckovaná čo asi jedine by mohlo uškodiť... a podľa potreby sa zrejme aj budeš vedieť rýchlo odtiaľ pakovať (na rozdiel od nejakého Grapeu a pod kde len dôjsť k autu a vymotať sa z parkoviska trvá pol pôrodu - toto myslím trochu s humorom). Ale samozrejme na toto je ešte skoro, zrejme si na začiatku tehotenstva a kým príde čas festivalu ešte sa môžeš 100x inak cítiť.

anonym_31898c
14. dec 2025

Skor ako porod by ma trapili tie horucavy v 9m, plus hygiena a pod.

autor
Včera o 12:36
@anonym_31898c

Skor ako porod by ma trapili tie horucavy v 9m, plus hygiena a pod.

@anonym_31898c ano asi tak