Košice - Pereš plávanie pre tehuľky
Milé ženy,
otvorenie kurzu plávania pre tehuľky sa blíži. Plávanie by bolo na Pereši, v utorky podvečer. Bližšie info napíšem do internej pošty 😉 Kto má záujem, píšte, nech sa Vám ujde miesto 🙂
Eva Sokirková,Bc. inštruktorka plávania pre tehotné.
Dobry vecer, momentalne kurzy neprebiehaju, robila som okrem plavania aj predporodnu pripravu a pri dvoch malych detoch a popri praci to bolo casovo narocne pre mna...No ak by sa nazbieralo dost zien- aspon 5-6, tak vedela by som uvazovat o zacati dalsieho kurzu 🙂
Evka
Ja sa hlasim, urcite by som mala zaujem!
Adika ahoj, prepac, ze pisem s omeskanim jedneho mesiaca 🙂 No chodila som tu bez prihlasenia len na bazar pozerat a vtedy mi postu neukazuje, ci mam...No momentalne som aj ja v ocakavani a plavanie by bolo super...Len ako vravim, kym sa nenazbiera dost zien, nema to velky zmysel pre mna...naklady za bazen atd...Teraz mam rozbehnuty jeden predporodny kurz, tak uvidim, ci sa po skonceni pustim do niecoho, alebo nie. Dakujem za pochopenie a prajem krasne tehulkovanie...Inak v ktorom si teraz tyzdni?...ak by sa predsalen cosi zmenilo, ci sa Ti mam ozvat alebo nie...Vdaka!

@evonka33 chcem sa opytat, ci je to plavanie este aktualne? 🙂