icon

Košice - Pereš plávanie pre tehuľky

evonka33
24. mar 2015

Milé ženy,
otvorenie kurzu plávania pre tehuľky sa blíži. Plávanie by bolo na Pereši, v utorky podvečer. Bližšie info napíšem do internej pošty 😉 Kto má záujem, píšte, nech sa Vám ujde miesto 🙂
Eva Sokirková,Bc. inštruktorka plávania pre tehotné.

collett
9. júl 2015

@evonka33 chcem sa opytat, ci je to plavanie este aktualne? 🙂

evonka33
autor
26. júl 2015

Dobry vecer, momentalne kurzy neprebiehaju, robila som okrem plavania aj predporodnu pripravu a pri dvoch malych detoch a popri praci to bolo casovo narocne pre mna...No ak by sa nazbieralo dost zien- aspon 5-6, tak vedela by som uvazovat o zacati dalsieho kurzu 🙂
Evka

aaddiikkaa
9. aug 2015

Ja sa hlasim, urcite by som mala zaujem!

evonka33
autor
10. sep 2015

Adika ahoj, prepac, ze pisem s omeskanim jedneho mesiaca 🙂 No chodila som tu bez prihlasenia len na bazar pozerat a vtedy mi postu neukazuje, ci mam...No momentalne som aj ja v ocakavani a plavanie by bolo super...Len ako vravim, kym sa nenazbiera dost zien, nema to velky zmysel pre mna...naklady za bazen atd...Teraz mam rozbehnuty jeden predporodny kurz, tak uvidim, ci sa po skonceni pustim do niecoho, alebo nie. Dakujem za pochopenie a prajem krasne tehulkovanie...Inak v ktorom si teraz tyzdni?...ak by sa predsalen cosi zmenilo, ci sa Ti mam ozvat alebo nie...Vdaka!