Plánujete predpôrodnú párty?
Ja viem ze je to zvyk zo zapadu, ale my mame radi party a tak rozmyslam, ci a ako to spravit. Mozno aj odhalenie pohlavia vtedy by bola celkom sranda, viem ze davaju robit torty s ruzovou alebo modrou naplnou 😀😀😀 rozmyslam, ze sa stretne rodina a priatelia u nas na chate, neco sa poje popije a ja sa odplazim a kto chce bude oslavovat do rana ☺☺☺☺
@aksal1 držíme prsty, aby si bola čo najskôr doma a užívala si tehotenstvo tak ako sa má
Baby, fakt nechapem tieto negativne komentare. Ak sa vam "baby shower" nepozdava, nemusite tu predsa komentovat a zhadzovat autorku za to, ze sa jej pacia taketo "americke blbosti", ako to niekto nazyva. Mne pride od veci povercivost. Akoze jasne, clovek ma obavy v tehotenstve, aby vsetko dobre dopadlo, ale urcite to, ze kupi kocik alebo spravi party nesposobi nic zle. Kazda mamicka samozrejme chce v prvom rade, aby sa dietatko narodilo zdrave, ale preco sa nepotesit oslavou este pred porodom, pokial sa mamicka citi dobre? Samozrejme, ze narodenim dietatka zivot nekonci, ale uznajme si, ze prvych par tyzdnov po porode si mamicka nejaku party sotva uzije. A podla mna zas nie je fer ze len oteckovia maju svoju oslavu pri narodeni babatka. Tak ak niekto po takejto oslave tuzi, nechapem co je na tom zle. Mnohe komentare tu potom vyznievaju zavistlivo a neziclivo. To, ze vy ste taku party nemali/nechceli, je predsa ok, ale kolko ludi, tolko chute.
som sa k tomu nahodou dostala a nedalo mi ;)

@aksal1 PREDpôrodnú??? Fakt nemáte čo robiť... A vôbec, je vhodné oslavovať niečo dopredu, keď ani nevieme, ako to dopadne?