icon

Pohyb v tehotenstve

gabrielatomino
4. máj 2012

Ahojte 🙂 ja by som chcela vedieť ako to je s pohybom v tehotenstve, pretože som v 8 mesiaci a ja lietam jak strela po schodoch, prechádzky mi nič nerobia, upratujem proste ani ako keby som nebola tehotná :D a aký mate názor na to ? pretože niektorí po mne kričia, či som normálna že mám ležať, iný zase že to je super že som taká, že budem mať lepší pôrod 🙂

Strana
z2
katren
13. aug 2012

@dejka77
@manittu baby a cudujete sa???? ved ste v tretom trimestri.....ja to mavam aj ked len sedim na zadku 😠
ja som na to dostala magnezko od dr. 😉

dejka77
13. aug 2012

@katren Necudujem sa, len som chcela vediet ci to ma kazda tehotna. A pri tej chodzi mi to fakt vadi, vsade musim ist ako slimak 🙂 .

katren
13. aug 2012

@dejka77 aj ja chodim ako slimak, neboj 😉

stellamaris
13. aug 2012

@dejka77 neboj sa,tie tlaky su uplne ok,to sa maternica trochu stiahne,prave pri rychlej chodzi alebo pohybe,ja to mam tiez,niekedy zastanem,kym to neprejde 😉 mne to doktor vysvetlil tak,ze maternica sa pripravuje stahmi na porod,viackrat denne,aby som sa nebala,takisto bolesti panvovych kosti su v poriadku 😉

conquestor
28. aug 2012

super,ja som taka ista,mam 3 tyz.do porodu a po schodoch vybehnem akoby nic,popritom este dokoncujeme prerabku takze kazdy vecer pekne kyblik,mop a metla a uz lietam po vsetkych izbach 😀 tak 2-3 krat do tyz.este stiham robit zakaznicky-vlasy + este som neni komplet prestahovana takze stahovanie a balenie a vybalovanie je len na mne.Okrem svokry mi s pracou nikto nepomoze,vsetko robim sama..aj zaclonu zavesim a okna umyjem.no a za tyz.ideme este jednu izbu malovat tak urcite aspon jednu stenu nababrem 😎 ale podla mna je to super,ked sme aktivne,naco lezat a len kysnut zbytocne 😝 pokial nam to zdravotny stav dovoluje treba zit akoby nic 🙂 mne sa niekedy zda ze niektore tehu to zbytocne prehanaju s tou "oparnostou" a pritom ide o lenivost a nechut.... no,aby som neklamala,tak ked sa privela ohybam tak ma boli brusko a musim prestat,ale chvala bohu,to je tak vsetko.mallej asi vtedy nie je moc dobre a ani mne.....vela stastia vsetkym

nicicka
2. sep 2012

Pre baby, ktore su skepticke, ci je cvicenie v tehotenstve zdrave:

https://www.youtube.com/watch?v=QUcHaGC0y_Q
bubutko
7. sep 2012

zalezi ako sa kto citi. kto nebol na pohyb zvyknuty pred tehotenstvom, radsej nech sa nepresiluje. ja som na zaciatku citila prisernu unavu, nevladala som nic, len spat, potom som mala trochu problemy, dr. mi prikazala lezat so zdvihnutymi nohami koli nizkej placente, a teraz ked sa mi to upravilo, tak uz som zrazu plna energie, zvladla som aj zopar tur v tatrach, upratujem doma ako drak, jedine co mi trochu vadi je bolest krizov ked sa dlhsie namaham, ale inak som uplne fit.

sensen12
21. feb 2016

zaujimalo by ma,ako kolko sa hybat,ak uz zena prekonala viac strat,ci sa vobec este moze pohnut? ci moze umyvat dlazku a prechadzat sa,co moze robit ci rafsej nerobit,aby bolo vsetko ok

sensen12
21. feb 2016

@sensen12 plus kolko sa hybat,ak ma uz cisarsky rez za sebou

zuzana90m
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2