Poraďte bezpečnostný pás do auta pre tehotné
Ahojte, aky pouzite? Ste s nim spokojne? Planujem kupu a na nete som nasla viacero druhov, tak by som chcela kupit ten najvyhovujucejsi 🙂
Jasne, urcite nerozmyslam ci ano alebo nie bezpecnostny pas. Jasne ze ano, vela soferujem a nehoda ani nevies ako rychlo sa stane.. Ten pre tehotne ma zarucit to, ze pas zostane pod bruskom. Este ho nemam take velke a niekedy mi zvykne pas vyskocit hore - presne cez brusko, kde je babo. Netlaci ma to, ani mi to nie je neprijemne, len sa bojim, ze sa nieco moze stat.. Takze je to skor o pocite
ja nepoužívam žiadny pás a to už nás aj policajti zastavili a dokonca som ani nemusela ukazovať tehu.knížku ... 😎,tak nevím ....

To je co??? To som este nepocula. to budenejaky vankusik na pas, alebo co? Nie je to len reklamny tah? Cele tehotenstvo pouzivam normalny pas. Akrurat ho davam nizsie pod brusko, aby netlacil. No a inak pomedzi prsia, lebo tie su tiez citlive. Ale myslim, ze pri nehode bude najbezpecnejsi. A uz od vaznosti nehody zalezi, ako moze uskodit. No, ale stale menej ako prelet celnym sklom, alebo naraz bruchom do volantu.http://auto.rodinka.sk/bezpecnost/bezpecnost/tehotna-v-aute/