Predpôrodný kurz v Galante

msrosie
19. feb 2013

Ahojte! Ake mate skusenosti s predporodnym kurzom, ktoru vedie pani Takacsova v nemocnici v GA, lebo inym predp. kurzom? Kolko to stalo a s akymi temami ste sa zaoberali? Dakujem 🙂

javorka12
20. feb 2013

ahoj msrosie, tuto temu som uz na MK videla: https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-v-galante-ake-to-tam-je/ . Ja som chodila k Emi este v roku 2008 a teda pomohlo mi to "tesit" sa na to co bude po porode - teda ked mi prilozia babatko a nebat sa porodu. Ako respekt som mala - a je samozrejme ze to bude boliet, ale sustredila som sa na chvilu po.... Cvicili sme na fit loptach, volne diskutovali a boli sme si prehliadnut aj novorodenecke a porodne saly. Takze len odporucam. Momentalne sa tiez chystam na pripravu, kedze som v 31tt, ale este pracujem. Tak az ked budem na MD. Viem, ze isteho casu bol nizky zaujem v GA, tak maminky chodili do SA. Skusim na to este pozriet a ak nieco, ozvem sa... mozno sa aj stretneme🙂

msrosie
autor
21. feb 2013

@javorka12 Dakujem za info 🙂 precitala som aj tie predosle skusenosti.. p. Takacsovej som asi v pondelok napisala mail, ale este mi neodpisala. tak neviem, ci jej mam zavolat, a opytat sa, ako je na tom teraz s terminmi v GA. Ty by si potom chodila pripadne aj do Sale?

javorka12
22. feb 2013

Ahoj,ja idem napisat Emi teraz,aby vedela,ze sme minimalne 2 v GA. Ak by bol kurz len v SA a vedela by som si zariadit postaranie sa o dcerku, tak by som sla aj tam.Ale samozrejme prefeerujem GA.Ak bude potrebne chodit do SA a bude nas viac,hadam bude mozne dohodnut logistiku😉. Prijemne tehulkovanie!

javorka12
4. mar 2013

Ahoj msrosie, ja som dostala odpoved od pani Takacsovej, ze kvoli nepriaznivym okolnostiam (napisala mi ich konkretne) teraz robi predporodnu pripravu v Diakovciach - co bude platit este 3-4 tyzdne. Potom by sa mali zacat aj v Galante. Pripravy su len v utorok o 17h, ale kedze ja este 2 tyzdne akurat utorky budem chodit do BA, nemozem. Napisala som jej, ze sa ozvem ked uz budem na MD - tak to vyzera este na 1-2 kurzy v Diakovciach a potom dufam v GA. Ty si sa ako rozhodla?

ana85
5. sep 2013

@javorka12 ahoj. na predporodny kurz sa chodi az vo vyssom stadiu tehotenstva? ja som teraz v 13 tt. tak neviem kedy sa mam prihlasit.

javorka12
5. sep 2013

@ana85 , ahoj. Vacsina maminiek navstevuje predporodne kurzy az pred porodom, pretoze sa tam rozobera porod a veci s tym suvisiace. Co pocuvam, tak vacsina maminiek zacina v 28tt az 32tt. Ale ja so tam stretla maminu aj 21tt. Zavisi to aj od intenzity kurzu a na co je zamerany. Ak mas cas, pozri si ci nie su v Tvojom meste nejake stretnutia pre tehulky na vymenu pocitov, rady a pod. z lekarskeho hladiska babenko prezije ked by doslo k porodu po 24tt i ked s komplikaciami. Takze Ty zatial potrebujes len dobru vyvazenu stravu, co najmenej stresu a pozitivne myslenoe. Skus kuknut aj fora alebo diskusoe maminiek co su zhruba v rovnakom tyzdni. Vsetko dobre a prijemne tehulkovanie!

ana85
5. sep 2013

@javorka12 dakujem velmi pekne za rady 🙂 vsetko dobre aj tebe a tvojim detickam. pekny den

javorka12
6. sep 2013

@ana85 dakujem 🙂

maminkaa_1
5. sep 2014

ahojte 🙂 som prvy krat tehotna takze vsetko je pre mna nove.... 🙂 a chcela by som ist na neaky predporodnicky kurz.... tak som bola rada ak by mi niektora z vas napisala ci je nieco take v GA a kde presne sa to nachada.... 🙂 ci nieco podrobnejsie o tom 🙂 🙂 🙂 🙂

smiesko20143
16. máj 2017

ahojte, nechodíte na predporodny kurz v Galante v nemocnici? nejaké nové info?

ann222
5. jan 2020

Ahojte neviete kedy začnú nové predpôrodne kurzy v zahraničí tomto roku v Galante v nemocnici?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre