icon

Príprava na pôrod a laktáciu v Bratislave, zadarmo

handprints
20. nov 2012

Ahojte, otvarame v BA dobrovolnicke opatrovatelske a materske centrum. Mame profi laktacnu poradkynu a porodnu asistentku. Mal by niekto zaujem o predporodny kurz/workshop este teraz pred vianocami? Islo by o pripravu na porod, info o prirodzenom porode a moznosti, uspesna laktacia a polohovanie a kupanie novorodenca. Sme dobrovolnici, robime to bez poplatku, pripadne za dobrovolny prispevok na kurenie, material atd.

Strana
z2
tulky
20. nov 2012

@handprints Ahojte, ano, ja by som mala zaujem🙂

sydney07
20. nov 2012

@handprints tiež by som sa pridala 🙂

tamaris
20. nov 2012

@handprints aj mna to zaujima 🙂

eca12
20. nov 2012

@handprints Mala by som zaujem. Pokial mozno cez tyzden, neviem v akom termine to planujete.

lindana
20. nov 2012

informacii nikdy nieje dost, takze aj ja by som sa pripadne pridala.. Kde to planujete organizovat?

dendus
20. nov 2012

Mna by to tiez zaujimalo

anuskaaprazko
20. nov 2012

aj ja by som mozno mala zaujem 🙂 kde by to malo byt?

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
lenosko
21. nov 2012

aj ja mam zaujem, mozem hocikedy pocas dna lebo do prace nechodim. tu je moj mail: 336679@gmail.com
dakujem 🙂

tulky
21. nov 2012

@handprints ahoj, mne doobednajsi termin nevyhovuje 😒 Do 21.12. este budem chodit do prace 😒 Ale potom uz budem doma a mohla by som aj doobeda, teda vyhovoval by mi potom skor januar

eca12
21. nov 2012

@handprints Tak to by bolo super, keby sa to stihne este pred vianocami. Mozem aj doobeda. Moj mail je c.e@zoznam.sk. Dakujem

nikalentilka
21. nov 2012

@handprints ahoj, aj ja by som mala zaujem

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
dendus
22. nov 2012

@handprints ja by som mohla aj doobeda aj poobede. Poprosim poslat letacik na mail zspackova@gmail.com. Dakujem 🙂

sydney07
22. nov 2012

@handprints ja ešte do polky decembra robím, čiže ak by to bolo v tomto termíne, tak doobeda nemôžem,ak by to bolo neskôr, tak čas nerozhoduje. prosím aj ja letáčik na lucy.tatjana@gmail.com Ďakujem 😉

eca12
22. nov 2012

@handprints napisala som mail, ale letacik som nedostala... Mozno ste skopirovali adresu aj s bodkou na konci. Prosim skusite to este poslat? Dakujem

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
eca12
25. nov 2012

@handprints Prislo, dakujem 🙂

nikalentilka
26. nov 2012

@handprints ja mozem aj doobeda aj poobede

genkai271
26. nov 2012

@handprints - aj ja by som mala zaujem, len ako pozeram čas, robim do 15:30, kým dobehnem zo SC do Ba...asi nemám šancu ☹ . Bude niečo take aj v januari? to už budem na MD

tulky
26. nov 2012

@handprints aj mne by to viac vyhovovalo v januari. Mail posielam do IP

lea1333
26. nov 2012

aj ja by som sa pridala!:

appaloosa
27. nov 2012

Ja by som sa tiez rada pridala !

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
nikalentilka
28. nov 2012

@handprints ahoj, tak ja sa prihlasujem na laktacny kurz 10.12.,11.12., budem cakat na letak

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
dadka666
7. dec 2012

Ahojte už sa to udialo? - ake mate dojmy? 🙂

handprints
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2