Ako funguje darovanie vajíčok v Gyn-Fiv v BA?
Ahojte, chcela by som darovat vajicka v Gyn-fiv v Bratislave, neviete ci to funguje tak ze ked si nejaka cakatelka prinesie darkynu ze by sa posunula v cakacej listine? Ak ano a niekomu z vas by to pomohlo mohla by som ist s nou 🙂 ak nie darovat pojdem tak ci tak 🙂 Dakujem za odpovede 🙂
Každopádne ja tiež neľutujem že som darovala, už by som sa asi na to nedala ale verím ze to niekomu pomohlo....
@extempore ty si ale aká fanaticka....
@klarissa25 naozaj ste tie vajíčka darovali? Žiadne peniaze ste neinkasovali? Lebo ak áno, potom ste hlúpa. CAR ich totiž predalo ďalej s 1000 percentným ziskom.
@extempore áno darovala.... A áno inkasovala a? Je mi jedno koľko oni zinkasovali pokiaľ to niekomu pomohlo....
@klarissa25 tak ste ich darovali či predali? Lebo tieto dva pojmy sú opozitá
@extempore preplatili mi náklady s tým spojené... Ale myslím si ze vieš ako to funguje
@extempore peniaze ktore za to ponukaju su za uslu mzdu, za cestovanie a pod. A tych penazi ktore za to davaju nie je tolko aby to zena robila len kvoli tomu. Ja som svoje peniaze darovala onkologickym pacientom a v tomto pripade to nebude inak 🙂
@gabriela222 podľa mňa si veľmi dobrý človek ❤️
@gabriela222 a ako je to s deklaráciou detských práv? Môžu raz poskytnúť Tvoje meno dietatu? Je to velka morálna dilema na strane darkyne, na druhej strane je to možnosť pre veľa žien stať sa raz matkou. Nevšímaj si tu tie katolícke fanatičky
@candii skor len ludska 🙂 ja uz som v zivote dosiahla skoro vsetko co som si priala 🙂 tak preco nesprijemnit zivot aj inym 🙂
@lula313 nie nemozu ho poskytnut 🙂 ani prijemkyni ani dietatku 🙂 na klinike som tiez vedena pod cislom, pred odobrayim vajicok taktiez odovzdavam notarom podpisane tlacivo ze si na dieta narokovat nebudem 🙂
@gabriela222 Max. vek darkyne je 34 rokov. Čiže tipujem, že si ešte mladšia. Ale hlavne, že si v živote dosiahla všetko 😂😂😂😂😂😂
@gabriela222 a ty uz deti mas?
Aj tak je to ale totálna irónia života - tá, čo deti nechce ide darovať vajíčka zúfalej, ktorá by za deti aj vraždila...
@extempore nerozumieš naco peispevas do tejto diskusie keď nemáš čo k veci napísať....
@klarissa25 lebo ma komplexy, niekde si ich kompenzovať musí, tak prečo nie na anonymnom diskusnom fóre.
@candii však to....
@extempore mam 26, vlastnim svoju vlastnu IT firmu na ktoru mi nik nemusel prispiet, mam vlastny dom na ktory som si nemusela brat hypoteku, mozem si cestovat po svete co je mojou vasnou 🙂 nemam sice deti ale milujem zvieratka takze doma mam par z utulkov 🙂 mam muza ktory ma lubi a berie taku aka som 🙂 takze ano, dosiahla som skoro vsetko co som chcela 🙂

@tecko28 a čo asi tak robili páry pred 40 rokmi keď nebolo IVF? Asi páchali hromadné samovraždy, nie? Vy tu len niektoré neviete, resp. nechcete pochopiť, že Zem je už teraz preľudnená, v Afrike a v krajinách tretieho sveta zomierajú denne stovky detí, aj úplne maličkých od hladu a na triviálne choroby... Fakt nechápem aký má význam aby nejaká žena priviedla na svet dieťa, ktoré aj tak nie je jej... Prečo neadoptuje z Kambodže?