Ako je to s preplácaním IVF robených v Čechách?
ahojte,
chcem otvorit tuto temu a zamerat sa na Vase skusenosti s vybavovanim preplatenia nakladov najma na IVF v Cechach. Ja som si o tom nieco zistovala, mam odpoved aj zo vseobecnej zdravotnej poistovne, ze treba najprv podat ziadost a oni potom zvazia...ale i tu na MK som citala baby, ktore najprv zakrok v cechach podstupili, zaplatili zan v CR a potom poslali potvrdenia o zaplateni do poistovni...niektore boli i uspesne a peniaze dostali.
ake mate vy skusenosti?
Ahojte baby neviete kolko stoji soft ivf v brne bez preplacania poistovne? Len priblizne aby som mala predstavu o sume.Dakujem
Ahojte, baby. Oslovujem práve tie, ktoré v poslednej dobe žiadali poisťovňu o lVF v zahraničí. Prikladali ste k Žiadosti o udelenie súhlasu..., keď ste ju posielali do univerzitnej nemocnice ešte nejaké iné tlačivo ako napr. priebeh liečby z posledného IVF , alebo niečo iné? Totižto prave dnes mi žiadosť prišla poštou a v bode 2.9 kde malo byt vyjadrenie niekoho z klinického pracoviska mi pán primár, okrem toho, ze liečba v cudzine nie je nutná, ešte aj to, ze nie sú podklady k indikáciu liečby metódou asistovanej reprodukcie. A samozrejme vyjadroval sa aj k bodu, ktoré mi vypísalo centrum, ze údaje nie sú pravdivé emoticon emoticon
Ani si neviete predstaviť aká som z toho rozčarovaná.
Ďakujem
@dagmarik ked to máš potvrdené s klinického pracoviska tak to pošli na poisťovňu ja mám Všz a do dvoch týždňov mi to prišlo schválené
@kubulka280 pečiatka tam je, ale neviem, či to má šancu v poisťovni s takýmto vyjadrením.
Ďakujem za odpoveď
@dagmarik aj ja som tam mala pečiatku, a ešte napísal že nie je nutné to robiť v zahraničí a schválili

@marcih ahoj. ja som za nim bola v Urogynekologickej ambulancii na 16. poschodi, monobloku UNLP, Trieda SNP 1..... t.č. 055/ 640 3605
• Ordinačné hodiny: utorok a štvrtok od 13.00 -14.30 hod.
Nasla som to tu http://www.unlp.sk/index.php?option=com_content... a nasledne som tam za nim bola a vyslo to. Uz nepamatam ci som tam bola v utorok alebo stvrtok, ale sla som tam niektory z tychto dni.
Drzim, päste, nech sa podari 🙂